Suursoo-Leidissoo hoiuala, Leidissoo looduskaitseala ja Läänemaa Suursoo maastikukaitseala kaitsekorralduskava avalikkuse kaasamise koosolek

Kylaline

info@le.ee

Keskkonnaamet teatab, et Suursoo-Leidissoo hoiuala, Leidissoo looduskaitseala ja Läänemaa Suursoo maastikukaitseala kaitsekorralduskava koostamise raames toimub kaasamiskoosolek 22. detsembril 2014 kell 10.00-13.00 Keskkonnaameti Haapsalu kontoris (Kiltsi tee 10).
Kaitsekorralduskava on alusdokument kaitsekorralduslike tööde planeerimiseks, elluviimiseks ja rahastamiseks. Kaitsekorralduskavaga kirjeldatakse ala eesmärgiks olevad loodusväärtused, nende mõjutegurid ja kaitsemeetmed, seatakse eesmärgid väärtuste kaitseks ning koostatakse täpsem põhiväärtuste säilimisele, taastamisele ja tutvustamisele suunatud looduskaitseliste tegevuste kava. Kaitsekorralduskava koostaja on Eesti Looduseuurijate Selts koostöös SA-ga Silma Märgala.
Koosolekul tutvustatakse kaitsekorralduskava eelnõu ning oodatakse täiendavaid ettepanekuid kaitsekorralduslike tegevuste kohta aastateks 2015-2024. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad, kohalike omavalitsuste esindajad ja teised asjast huvitatud.
Tööversioon on allalaetav Keskkonnaameti kodulehelt: http://www.keskkonnaamet.ee/uudised-ja-artiklid/suursoo-leidissoo-hoiuala-leidissoo-looduskaitseala-ja-laanemaa-suursoo-maastikukaitseala-kaitsekorralduskava-avalikkuse-kaasamise-koosolek/
Info:
Renno Nellis, Eesti Looduseuurijate Selts, renno.nellis@gmail.com, tel 53021377
Elle Puurmann, Keskkonnaamet, elle.puurmann@keskkonnaamet.ee, tel 5174811

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments