Galerii: Canzone ja Gaudeo Musicumi kontsert “Valguse puudutus”

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 20

Laupäeval andsid tütarlastekoor Canzone ja laulustuudio Gaudeo Musicum Ulrika Graubergi juhendamiseks Haapsalu toomkirikus kontserdi "Valguse puudutus".

Fotod: Arvo Tarmula

Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (1) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (2) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (3) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (4) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (5) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (6) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (7) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (8) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (9) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (10) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (11) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (12) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (13) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (14) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (15) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (16) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (17) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (18) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (19) Canzone kontsert Haapsalu toomkirikus (20)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
:)
9 aastat tagasi

See kontsert oli väga ilus aitäh Canzone ja laulustuudio. Häid jõule kõigile.

pealtvaataja
9 aastat tagasi
Reply to  :)

Sulle ka!

vanaema
9 aastat tagasi

Milline tore hinge ja südantkosutav elamus.Kõrgem tase. Hingestatud esitus ja hingestatud dirigeering.Aitäh ja sügav kummardus kõigile kes laval olid–eriline tänu juhendaja ULRIKE GRAUBERGILE ning suurepäraste vokaalesituste eest MAARJA SUKLESELE ja MERILY LEHISELE. See kõik oli nii sügav–tõeline ja nauditav. Õnnelikku jõuluaega kõigile.

Aitäh!
9 aastat tagasi
Reply to  vanaema

Sulle ja teile ka!