Rannarootsi keskuses ehiti jõulupuid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Rannarootsi keskuses peeti jõulukuuse ehtimise päeva, kus kuuskede ehtimise kõrval valmistati ka jõulukaarte ja räägiti taaskasutusest.

Kaubanduskeskuse fuajees said pidurüüd selga neli kuuske, viienda ehtisid omavalmistatud jõuluehete- ja kaartidega töötoas kaardivalmistamist õppinud lapsed. 

Kui kolm kuuske said külge üsna traditsioonilised ehted – käbid, südamed, kerad ja isevalmistatud kujud, siis neljanda kaunistasid lillepoe Flamingo töötajad hoopis liblikatega.

Enne kui kuuski ehitma hakati rääkis Siiri Heinmaa taaskasutusest ja käepärastest materjalidest ehete ja kinkide valmistamisest. "Taaskasutuse juurde jõutakse ka sellepärast, et säästa või sellepärast, et ei raatsita asju ära visata," ütles Heinmaa. Ta ise on omasõnul jõudnud sinnamaale, et tal on kahju ka siis kui teised asju ära viskavad.

Heinmaa näitas huvilistele, kuidas teha laste pallimere pallidest jõuluehteid, lõngakeradest jõulupärgi, tassi sisse küünlaid või kasutuseta pitslinikutest laudlinu, padjakatteid või jõuluehteid. Vanade rõivaste ja kangajääkide kasutamiseks on aga lõputult võimalusi, alates patsikummidest, meeste särgikäisest pudelikotist või kottidest kuni kardinate ja padjakateteni.    

 

DSC_0895[1] DSC_0896[1] DSC_0897[1] DSC_0898[1] DSC_0900[1] DSC_0902[1]

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments