Galerii: Selgeltnägija Veet Mano käis Haapsalus autogramme jagamas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Sensitiiviks ja energeetiliseks tervendajajaks peetava Veet Mano autobiograafiline raamat „Minu nimi on Veet Mano” on nüüd ilmunud ka eesti keeles. Eile õhtul jagas Mano Haapsalus kaubamaja Apollos poole tunni jooksul autogramme.

Veet Mano on armastatud sensitiiv ja energeetiline tervendaja, kes on tuntust kogunud nii telesaadete „Selgeltnägijate tuleproov”, „Appi tuleb selgeltnägija” kui ka tervendavate ja energeetiliste seminaride ning laagrite korraldamisega.

Lisaks tervendamisvõimele on Mano inimeste südamed võitnud oma sooja, heatahtliku ja siira isiksusega. Autobiograafilises raamatus jutustab Mano lapsepõlvest, perekonnast ning ülikooli- ning tööelust, aga ka sellest, kuidas ta leidis tee oma spirituaalse õpetaja Osho juurde.

Mano on Osho õpetuste ja elutarkuse järgi elanud alates aastast 1978, seega on raamat ka hea pilguheit erinevatele Osho meditatsioonidele ning arusaamadele.

Fotod: Arvo Tarmula

Veet Mano (1) Veet Mano (3) Veet Mano (5) Veet Mano (6) Veet Mano (7) Veet Mano (9)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres-Indrek
9 aastat tagasi

Igaüks läheb lolliks omamoodi…Küsimus ainult selles,miks seda nii laialt esitlema peab…

see
9 aastat tagasi
Reply to  Andres-Indrek

näitab, kui haigeks on ühiskond selle paarikümne “vabaduse” aastaga muutunud