Vastulause artiklile „Haapsalu loomade varjupaik ei anna kasse kätte“

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

1. Artiklis ei vasta tõele väide, et Eliis Salm on viimase kahe nädala jooksul proovinud saada endale Haapsalu loomade varjupaigast kassi.

2. Haapsalu loomade varjupaigal ei ole lepingulist kohustust hoida varjupaika lahti hommikul kella 7 kuni õhtul kella 7-ni.

3. Väide, et sularahaga maksmisel tšekki ei anta, on vale, sest varjupaigas puudub sularahas arveldamine.

4. Artiklis ära toodud minu kommentaar eksitab lugejat, nagu oleksin ma antud tänast teemapüstitust kommenteerinud.

5. Artikkel rikub Eesti ajakirjanduseetika koodeksi punkti 4.1 Uudised, arvamused ja oletused olgu selgelt eristatavad. Uudismaterjal põhinegu tõestataval ja tõenditega tagatud faktilisel informatsioonil ning punkti 4.2 Konflikti sisaldava materjali puhul peab ajakirjanik ära kuulama kõik osapooled.

Väidete tõendamise, ümberlükkamise ning vabanduse esitamata jätmisel, pöördun meie õiguste kaitseks kohtu poole, kus meid esindab Adolfi õigusbüroost Erki Casar.

Ivari Rahula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
22 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kaija
9 aastat tagasi

Kõik kes tahavad varjupaiga oma lugusid rääkida ja on sellest huvitatud , et asi saaks korda võite mulle oma loo saata meilile : kaija86@hot.ee
Kui varjupaik tahab veel tõestamist siis selle peab ta saama. Ning vaadates tänast volikogu istungit on härra Sukles ikka silmad väga kinni pigistanud. Häbiväärne.

meeletu
9 aastat tagasi
Reply to  kaija

Kes sa oled “kordategija” Kaija. Äkki tutvustad ennast.Tõestatakse ikka seda, mida pole- sest see, mis on ei vaja tõestamist.

I.
9 aastat tagasi
Reply to  meeletu

Maga välja! Kes sa oled “meeletu”. Äkki tutvustad ennast. Tahaks teada kes sellist p???a, aga oma nime ei julge avaldada.

Kassiahastuse sündroom
9 aastat tagasi

Päris mitu taibut siin tambivad suklest ja linna jälle. Millal teile kohale jōuab, et suklesel pole ühe õnnetu varjupaiga ja nende pidajaga pistmist. Nagu mingi mantra. Kui ajakirjanduses on inimeste enda elu puudutavad olulised teemad, siis on elutarkadel kommenteerijatel vähe öelda, aga nii kui on kassid mängus, on kommentaarium täis. Või ongi see siinsete lugejate tase?

Anonüümne
9 aastat tagasi

Härra Sukles isiklikult sõna võtmas ja nime pesemas? Kas loomad ja nende heaolu ei väärigi kajastamist?

Andres-Indrek
9 aastat tagasi

miks vaikelu…
madin käima!

Ivar Pirma
9 aastat tagasi

Tragikomöödia mitmes vaatuses. Teen ettepaneku tulevikus kommenteerida oma nime alt.

Jass
9 aastat tagasi

Tulen ka teie vastu tunnistama härrad varjupaiga pidajad.
Loodame, et LE hoiab lugejaid asjaga kursis, millal hakkab kohus jne.

Haapsalust
9 aastat tagasi

Tubli Ivari! Kohtuga ähvardamine näitab sind nüüd oluliselt paremas valguses ja rahvas usub, et tegelikult on varjupaigas kõik OK. Samuti unustab kõik seni toimunud intsidendid ja jätab asja sinnamaale. Eeee, siiski mitte! Aga tubli, et oled vajadusel otsustanud kohtuteed minna. Näitab, et suudad lõpuks võtta vastutust ja eks siis kohus selgitab tõe välja!

Kalamees
9 aastat tagasi

Adolfi öigusbùroo ja Erki Csasar,No suuremat nalja annab otsida Lääne Elust.Rahula otsi endale HEA ADVOKAAT!!!

Andres-Indrek
9 aastat tagasi

aga kõik need varjupaigad toimivad samadel alustel…
loomade varjupaik,naiste varjupaik,vangide varjupaik,Toidupank…-rangelt vabatahtlik varastamine ja riigi petmine…

kaija
9 aastat tagasi

Härra Rahula. Palun minge kohtusse. Ma ka valmis varjupaiga asjades tõendama kuidas teil seal asjad käivad. Aga vaadake , et ise selle asjaga nüüd maksuameti huviorbiiti ei satu 🙂

Andres-Indrek
9 aastat tagasi

Palju neid rahapumpamise skeeme veel linnarahva eest varjul on?