Ridala volikogu arengukomisjoni juhib Ott Liivlaid

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ridala volikogu valis teisipäeval arengukomisjoni esimeheks Ott Liivlaidi, keda pooldas kaheksa volinikku. Opositsiooni kandidaat Olev Peetris sai neli häält.

Arengukomisjoni esimehe koht oli vaba 1. oktoobrist, mil Kalju Hepner palus ennast sellest ametist vabastada.

Olev Peetris nurises volikogus, et kõik komisjonid on valitsusliidu käes, opositsioonile ei ole jäetud isegi mitte revisjonikomisjoni esimehe kohta, nagu hea tava ette näeb.

Volikogu esimees Toomas Vallimäe selgitas Lääne Elule, et kui Hepner loobus oktoobris esimehe kohast, tegi ta Anti Ratasele Reformierakonnast ettepaneku asuda sellele kohale. Ratas oli nõus, aga loobus, kui erakonnakaaslane Reimo Nebokat ütles, et Anti Ratas ei saa vastutust võtta.

„Võtsime oktoobriistungil küsimuse päevakorrast maha,“ ütles Vallimäe. Ta lisas, et jutt vastutuse võimatusest ei ole õige, sest komisjoni esimees saanuks ise meeeskonna valida.

Ott Liivlaid juhib praegu ka revisjonikomisjoni.

„See on tema otsustada, kas ta jääb mõlemat komisjoni juhtima või loobub revisjonikomisjoni esimehe kohast,“ selgitas Vallimäe.

Ridala volikogus on tugev ülekaal valimisliidul Ühtne Ridala: neil on 9 kohta 15st. Kesk- ja Reformierakonnal on kummalgi kolm kohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kitsed kärneriks
9 aastat tagasi

ridalas pole volikogus demokraatiast haisugi, toimib ainult teerulli printsiip, see on kõigile häbi, kuidas opositsiooniga ja nende valijatega käitutakse.

Nõme
9 aastat tagasi

Teada, et Haapsalus samasugune olukord. Kusjuures huvitav fakt on see, et vallas on reform opositsioonis ja muudkui kirub kuidas opositsiooniga käitutakse, aga linnas reform võimul ning kasutab samast taktikat. Reformarid, mida te muudkui kirute, kui tahate poliitikas ausad olla,, siis näidake seda. Olgem ausad teiste suhtes, siis austatakse ka teid ja arvan, et asjad hakkavad ka paremini kulgema. Praegu te aga muudkui külvate viha ja vaenu…

erinevus rikastab
9 aastat tagasi
Reply to  Nõme

mis teha, ühele meeldib ema, teisele tütar

Reimole
9 aastat tagasi

Ole siis hea mees ja täpsusta fakte, kui tead. Praegu jääb mulje, et nagu teaks midagi, aga täpselt ikka mitte. Kui jätkus julgust sõna võtta ja kritiseerida, siis jätkugu julgust ka õigust välja öelda. Või mitte?

Reimo Nebokat
9 aastat tagasi

Hea Lääne Elu kollektiiv.
Kuidas te saate kirjutada asjadest ja inimestest, kui te fakte asjaosalistelt üle ei kontrolli?
Alles see oli kui kirjutasite lahkunud maavanema hiigelhüvitisest, mis tegelikult paika ei pidanud…