Haapsalu kuursaali hakkab pidama Hell Hunt

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu Kuursaali rendikonkursile laekus kaks pakkumust – üheks oli Hella Hunti pidav OÜ Hunt Kriimsilm ja teised pakkujad olid kaks eraisikut.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul valisid nad Hella Hundi, kuna teine pakkuja ei kvalifikatseerunud, sest ei suutnud tõestada oma kogemust.

OÜ Hunt Kriimsilma  juhatuse liikme Marek Reinaasa sõnul läksid nad pakkumisele küll kindla plaaniga, kuid ta ei soovi sellest enne rääkida, kui leping on sõlmitud. Praegu arutavad OÜ Hunt Kriimsilm ja Haapsalu linnavalitsus, kuidas leping sõnastada.

 „Kui käsi on lepingu all, saab plaanidest rääkida,” ütles Reinaas.

Haapsalu linnavalitsus annab kuursaali rendile viieks aastaks. 1997. aastal taasavatud kuursaalil on seni olnud neli rentnikku. Avamisaastal pidas kuursaalis kohvikut ja korraldas üritusi toona linnale kuuluvat sanatooriumi haldav aktsiaselts Laine.

Järgmisest aastast hakkas kuursaali majandama Sirje Ginter, alguses firma Tuku Klubi ja 2000. aastast OÜ Ginterklubi kaudu. 2007–2010 oli Kuursaali rentnik Haapsalu kutsehariduskeskus ning 2010. aastast Haapsalus Müüriääre kohvikut pidav Rein ja Marget Vatku ettevõte OÜ Maxime.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
iu
9 aastat tagasi

Ega jah kohapealt pole tasemel personali võtta.

mmm
9 aastat tagasi

See kooslus võib olla huvitav. Peamine, et personaliga ämbrisse ei astu!!!