Kolm Läänemaa tüdrukut võistlevad Laulukarussellil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

doremi, rannarootsi, merilin kaustel lehemets

Do-Re-Mi laululapsed Rannarootsi muuseumi ees esinemas. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

ETV selle hooaja Laulukarusselli sarjas osaleb Läänemaalt kolm lauljat. „Oleme Läänemaa lauljate üle väga uhked,” kiitis Laulukarusselli produtsent Kadi Katarina Priske.

Noorimate, 3–7aastaste vanuserühmas võistleb Läänemaalt Kreete Kübarsepp Uuemõisa lasteaiast. Tema esitab laulu „Hingelind”. Juhendaja on lasteaia muusikaõpetaja Sirje Jätsa.

8–10aastaste vanuserühmas võistleb Elisabeth Sild laulustuudiost Do-Re-Mi, juhendaja on Anne Pääsuke. Elisabeth Sild esitab laulu „Kass läks mööda teed”.

11–13aastaste vanuserühmas võistleb Läänemaalt Hanna Malk, kes esitab laulu „Neil päevil polnud algust”. Hanna Malk õpib Virtsu kooli 7. klassis, tema juhendaja on Lihula muusikakooli õpetaja Mati Põdra.

„Kõigi kolme tase oli kõrge, nad on lauldes väga loomulikud ja musikaalsed,” kiitis Läänemaa osalejaid Kadi Katarina Priske. „Laulud olid hästi valitud ja koostöö ansambliga oli sümpaatne.”

Anne Pääsuke selgitas, et lasteaiaealiste laste seast pääses Laulukarussellile Kullalinnu konkursi võitja. Kooliõpilastest parimad selgusid Laululinnu konkursil.

Laulukarusselli 13. hooaeg algab pühapäeval, 4. jaanuaril kl 18.40 ETVs.

Eelvooru saateid on kaheksa, igast saatest pääseb oma vanuserühma võitja poolfinaali. Poolfinaale on kaks, finaali läheb neist kummastki kaks lauljat igast vanuserühmast.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments