Neljapäeval korraldavad Haapsalu koolinoored kohvikuõhtu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu Noortevolikogu on taas käivitamas kohvikuõhtute sündmusteseeriat, mille eesmärk on noorte vaba aja sisustamine, arutelude loomine ning ühiselt vastuste otsimine päevakajalistele küsimustele, teatas Haapsalu Noortevolikogu esimees Roger Tibar. Neljapäeval kohvitatakse restorani Soffa keldrikorrusel.

Kohvikuõhtu külalisteks on Läänemaa ühisgümnaasiumi monarh Siim Jürise, Haapsalu põhikooli krahvinna Kriss-Lyna Prees ja krahv Oliver-Erik Suik.

Kohvikuõhtule oodatakse kõiki huvilisi. “Sel korral soovime ühiselt teada saada, mis plaanid on noortel oma koolides. Mida soovitakse teha teisiti võrreldes eelneva aastaga ja mis head on juba tehtud. Lisaks, kuna mõlemal koolil on käsil alles teine õppeaasta peale haridussüsteemi muutust Haapsalus, uurime ka õpilaste rahulolu uue süsteemiga,” lausus Tibar.

Kohviõhtu algab neljapäeval, 27. novembril kell 20 Villa & Restoran Soffa keldrikorrusel. “Tule, võta sõber kaasa ja loome elava arutelu”” ärgitas Roger Tibar.

Sel nädalal toimuv on järjekorras neljas kohvikuõhtu. Varasemalt on külalisteks olnud Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid, noorteprogramm ENTRUM osalejad Markus Metsalu, Martin Nerman ja Markus Lember ning ka eelmise õppeaasta Läänemaa ühisgümnaasiumi ja Haapsalu põhikooli õpilasesinduste juhid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments