Galerii: Peaminister Rõivas külastas täna Läänemaa ühisgümnaasiumi

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 38

Täna külastas peaminister Taavi Rõivas Haapsalut. Esimene peatuspunkt oli tal Läänemaa ühisgümnaasium, kuhu ta jäi halbade ilmaolude tõttu umbes pool tundi hiljaks.

Fotod: Arvo Tarmula

Rõivas38 Rõivas37 Rõivas35 Rõivas34 Rõivas33 Rõivas32 Rõivas31 Rõivas29 Rõivas28 Rõivas27 Rõivas26 Rõivas25 Rõivas24 Rõivas23 Rõivas22 Rõivas21 Rõivas20 Rõivas19 Rõivas18 Rõivas17 Rõivas16 Rõivas15 Rõivas14 Rõivas13 Rõivas12 Rõivas11 Rõivas10 Rõivas09 Rõivas08 Rõivas07 Rõivas05 Rõivas06 Rõivas04 Rõivas03 Rõivas02 Rõivas01

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uno
9 aastat tagasi

Peaministri ametiks on vaja kogemusi ja teadmisi. Sellel noorhärral peale Populismi ja Temagookia muid kogemusi ei ole!!Kui muidugi riigi juhtimisele vajalikud kogemused majanuses ja tööstuse juhtimises asendata nende kogemustega siis muiguki Eesti elutase ja arenb läheb alla mäge nii nagu taa siiani on läinud.!!

kohalik
9 aastat tagasi

Miks on osadel LYG-i õpilastel sokid jalas? Kas ei jätku raha vahetusjalatsite jaoks? Kus on kooli silmad- sellised ronivad veel peaministriga koos pildile!

arvata on
9 aastat tagasi

Et rongiliiklusele halb ilm ei oleks mõjunud. Väga hea koht tõestamaks, et rongi on vaja.

Õpetaja, lihttööline
9 aastat tagasi

Mis vabandus see on- halbade ilmaolude tõttu!? Ainult poliitikud saavad seda luksust endale lubada- õpatajad mitte kunagi ja ka kuskil mujal ei ole see,võimalik, et vabandan- oi, ups, halb ilm, jäin hiljaks???? Uskumatu- tulge varem kodust välja, nagu kombeks on öelda!

ei noh
9 aastat tagasi

Peaminister Sile ja Haapsalu dressinimesed…on alles pilt!

meeletu
9 aastat tagasi

Peaminister peatus kindlasti veetorni ees ning vaatas, et su nägu kõlab tuttavalt ning kuna veetorni kella järgi oli aega küll, jäigi koolinoortega kohtumisele hiljaks.
Kes ütles, et aeg ei peatu? Aeg tuleb lihtsalt maha võtta ning aega küll.

Üleskutse
9 aastat tagasi

Reformierakonnale 0 häält Läänemaalt!

Toomas
9 aastat tagasi

hr.peaminister unustas ju kiiruga tagasi sõites oma pildiga järelkäru maha, mis veetorni ees seisab