Eesti kergejõustikuliit tunnustab Rudolf Lumistet

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Rudolf Lumiste

Rudolf Lumiste. Foto: Arvo Tarmula.

Eesti kergejõustikuliit tunnustab 10 kõige tublima kergejõustiku toetaja hulgas ka haapsallast Rudolf Lumistet.

Lumiste kandidatuuri seadis üles Läänemaa kergejõustikuklubi, ütles Lääne Elule Läänemaa kergejõustikuklubi eestvedaja Endel Haljand Susi.

"Ta on meid kogu aeg aidanud transpordiga. Ta on väga täpne ja aitab võistluste ajal ka lapsi kantseldada. Ta on alati täpselt kohal või isegi minut varem. Igal võistlusel, kus vaja, on ta alati kättesaadav," lausus Susi.

See on esimene kord, kui läänlane on pälvinud sellise au. Lumiste on Susi sõnul olnud kergejõustikuklubile toeks juba ligi 10 aastat.

Pidulik kergejõustikuhooaja lõpetamine Eesti Kergejõustikuauhinnad 2014 toimub laupäeval, 29. novembril algusega kell 18 Tallinnas Viktoria keskuse peosaalis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tubli mees!
9 aastat tagasi

Ruts on mees kes palju jõuab ja kõiki aitab! Homme (laupäeval) aitab sõber Ristmägil Taeblas laata korraldada, üleohmme (pühapäeval) on Haapsalus korvpalli (pea)kohtunik jne. Tõeline timurlane!

Jüri
9 aastat tagasi

mõni asi läheb ka täppi, toreon

Ivo
9 aastat tagasi

Mina tunnustan ka!

paavo
9 aastat tagasi

Ruts-kriimsilm 10 ametit! Palju õnne !

Spordisõber
9 aastat tagasi

Palju õnne, Ruts!

Lugeja
9 aastat tagasi

väga vahva uudis, õnne Rutsile.