Õpilasfirma esitleb reedel Haapsalu aabitsat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Õpilasfirma Haapsalu Aabits viis noort – Martin Nerman, Britta Sool, Brita-Maria Alas, Elisabeth Fofilov ja Kaspar Karja on valmis esitlema kodulinna päris enda aabitsat – Haapsalu aabitsat, teatas õpilasfirma Haapsalu Aabits personalidirektor Brita-Maria Alas.

Õpilasfirma hakkas aabitsaga põhjalikult tegelema eelmisel sügisel, kui raamatule anti ametlikum käik õpilasfirma rajamise näol.

“Raamatu väljaandmine on minu ja minu tiimi jaoks suur saavutus. Me oleme enda tehtud töö üle väga uhked ja loodame, et meie töö meeldib ka teistelegi väga,” rääkis idee autor Martin Nerman aastapikkusest vaevast.

Haapsalu aabits on lihtne turismiraamat, mis ei anna ülevaadet ainult linnast, vaid ka näiteks tantsurühmadest.

“Mina arvan, et selline raamat võiks olla iga haapsallase raamaturiiulil. Selles peitub palju teadmisi meie enda kodulinnast,” lisas Nerman.

Raamatuesitlus toimub Lääne Maakonna Keskraamatukogu lugemissaalis sel reedel, 21. novembril algusega kell 16. Oodatud on kõik huvilised.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
arvaja
9 aastat tagasi

Super! Hea on näha, et meil on noori, kellele võib tuleviku pärandada ja kes meie elu edasi viivad. Kui nad täna midagi sellist ära on suutnud teha, siis mis ootab veel ees? 🙂
Tubli töö! Olen valmis mürki võtma, et nendest noortest saab MIDAGI!

huvituja
9 aastat tagasi

rõõmustan koos tegijatega, tahet ja indu.

garja
9 aastat tagasi

aitäh teile!

haapslane
9 aastat tagasi

tublid noored.