Postimees: Kaia Kanepi vanusest, tervisest, koerast ja jõuluvanast

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kanepi Kaia Kanepi. Foto: Scanpix

Kui Kaia Kanepi jalalõikusel käis, andsid arstid kolm aastat armuaega – nii kaua saavat ta veel tennist mängida. Seega peaks jaanuaris teoreetiliselt algama Kanepi viimane hooaeg. Õnneks ei pruugi teooria alati praktikas kinnitust leida, arvab Kanepi. «Eks ma vaikselt võtagi tulevat aastat kui viimast, üritan viimseni võidelda ja mängu nautida. Samas pole mingit tunnet, et karjäär võiks otsa saada,» räägib ta Postimehele.

Oktoobri alguses Linzi turniiril hakkas Kanepi selg justkui tuld lööma ning sellega oli hooaeg otsas. Järgmised poolteist kuud kulus puhkusele ja ravile. Eile alustas maailma edetabelis 51. kohale langenud Kanepi ettevalmistust uueks aastaks eesmärgiga mängida tavapärasest vähem, aga see-eest suurematel turniiridel.

Vanusest. «Ma võin ligineda kolmekümnele, kuid tunnen end kui 25-aastane. Seega on mul tennises aega piisavalt. Serena Williams on 33, aga mängib hästi ja lööb endiselt tugevalt.»

Karjääri lõpust. «Praegu pole küll mingit märki, et peaksin tennisega lõpparve tegema. Sellele hakkan mõtlema siis, kui keha ei pea enam vastu või vaim väsib ära ning ma ei taha enam tennist mängida.»

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K
9 aastat tagasi

Täiesti nõus, ei ole ka kunagi sellest pildivalikust aru saanud. Mis uss on ajakirjanikel sees? LE ei tea süüdistada, praegusel pildil pole vigagi, aga mujal ikka igasuguseid grimasse on nähtud. Ka missid s…..d muide.

Gen.
9 aastat tagasi

Kui kurb,et kui Kaia võidab,siis on see meie KÕIGI võit. Ning kui tuleb mõõn ja kaotab,siis ei tee keegi pai ja ei lohuta. Vähemalt netis mitte. Ometi on ta parim praeguses Eestis. Ja juba pikka aega. Ja veel- miks lisatakse pea alati artiklite juurde fotod endast viimast andvast Kaiast,kes muidu on noor ja kena naine (tunnen teda) ?? Sama hästi võiks ju hr. Karilaiust tehtud loo juures olla pilt,kus ta on hambaarsti juures…