Haapsalu Toidupank saab Jõulutunneli annetuste eest uue kaubiku

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Homme antakse Toidupangale üle kolm kaubikut, mis on soetatud mulluse Jõulutunneli annetusraha eest. Uue kabiku saab ka Haapsalu Toidupank.

Toidupanga erikujundusega autode antakse üle Möller Auto Tallinna esinduses. Autod võtavad vastu Toidupanga asutaja ning juht Piet Boerefijn, Pärnu Toidupanga koordinaator Erika Kukk ja Haapsalu Toidupanga eestvedaja Terje Marie Vihur.

Volkswagen Transporter hakkab mõõtma Tallinna tänavaid ja kaks väiksemat Volkswagen Caddyt hakkavad kaupa vedama Pärnus ja Haapsalus.

Haapsalu Toidupangale on olnud vaja veidi mahukamat ja võimsamat transpordivahendit, kuna tööd ja mahtu on ajaga järjest lisandunud ning 2011. aastal Mündikampaania tulemusena Toidupangale soetatud masinast ollakse n.ö välja kasvanud. Haapsalu vana kaubik läheb kasutamiseks mõnele teisele toidupangale.

Toidupanga auto suvi 2011Toidupanga auto, suvi 2011. Foto: erakogu

Terje Vihur toidupank
Terje Marie Vihur Haapsalu Toidupanga uue kaubikuga. Foto: erakogu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments