Haapsalu politseiametnikud ja koostööpartnerid pälvisid tunnustusi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 30

Täna toimus politsei ja piirivalve aastapäeva aktus Haapsalus, kus tunnustati Läänemaa parimaid ametnikke kui ka häid koostööpartnereid.

Silmapaistvate tööalaste saavutuste eest sai kriminaalpolitsei teenetemedali menetlusteenistuse vanemuurija Piret Kohtring ja piirivalve teenetemedali patrullitalituse vanempiirivalvur Vallo Vilta.

Teenistuskohustuste silmapaistvalt hea täitmise eest ning seoses politsei ja piirivalve aastapäevaga tunnustati peadirektori tänukirjaga ja sai rahalise preemia menetlusteenistuse vanemuurija Tarmo Kaus.

Silmapaistvate teenete eest Politsei- ja Piirivalveameti ees avaldas peadirektor tänu ja üle anti tänukiri koostööpartneritele Ivar Soopanile ja Tarmo Õuemaale (Läänlane OÜ).

Teenistuskohustuste silmapaistvalt hea täitmise eest ning seoses politsei ja piirivalve aastapäevaga pälvis Lääne prefektuuri teenetemärgi ja rahalise preemia menetlusteenistuse vanem Vello Palmits.

Teenistuskohustuste silmapaistvalt hea täitmise eest ning seoses politsei ja piirivalve aastapäevaga said Lääne prefekti tänukirja ja rahalise preemia patrullitalituse vanempiirivalvur Heiki Põikel, menetlusteenistuse uurija Karmo Andres ja abipolitseinik Anella Hannus.

Silmapaistvate teenete eest Lääne prefektuuri ees ning seoses politsei ja piirivalve aastapäevaga tunnustati prefekti tänukirjaga Haapsalu politseijaoskonna head koostööpartnerit, Lihula vallavalitsuse vallavanem Varje Ojala-Toosi.

Silmapaistvate teenete eest Politsei- ja Piirivalveameti ees anti hinnaline kingitus (Tissot käekell) Haapsalu politseijaoskonna abipolitseinik Aivar Kausile.

Fotod: Arvo Tarmula

Politseinike tunnustamine (1) Politseinike tunnustamine (2) harri mardisoo Politseinike tunnustamine (3) Politseinike tunnustamine (4) vello vicherpal Politseinike tunnustamine (5) Politseinike tunnustamine (6) Politseinike tunnustamine (7) Politseinike tunnustamine (8) Politseinike tunnustamine (9) Politseinike tunnustamine (10) Politseinike tunnustamine (11) Politseinike tunnustamine (12) argo tali Politseinike tunnustamine (13) kätlin avela Politseinike tunnustamine (14) Politseinike tunnustamine (15) Politseinike tunnustamine (16) Politseinike tunnustamine (17) Politseinike tunnustamine (18) Politseinike tunnustamine (19) Politseinike tunnustamine (20) Politseinike tunnustamine (21) Politseinike tunnustamine (22) Politseinike tunnustamine (23) Politseinike tunnustamine (24) Politseinike tunnustamine (25) Urmas sukles Politseinike tunnustamine (26) Politseinike tunnustamine (27) Politseinike tunnustamine (28) Politseinike tunnustamine (29) Politseinike tunnustamine (30)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
selge
9 aastat tagasi

Sihukest asja nagu täna, pole kunagi varem Lihulas näinud. Täismehed jõid avalikult keset päeva Konsiumi ees viina. Sinna oleme jõudnud oma reformidega!

jah
9 aastat tagasi

käituge kõige pealt ise Eesti kodanikule vastavalt, kasvatage, valvake, vastutage oma laste eest nii, nagu on lapsevanema kohus ja siis vaadake, kas on mõtet nõmedusi loopida.

Andres
9 aastat tagasi

ärge nüüd nina ka liiga püsti ajage…

pook
9 aastat tagasi

Pätid on juba nii julgeks läinud, et röövivad tanklaid, peksavad tänavatel kodanikke ja vargustest pole mõtet üldse rääkida, aga nemad jagavad omavahel medaleid.

kodanik
9 aastat tagasi

Mardisoo on hea. Jõudu talle Haapsalus

teadja
9 aastat tagasi

nagu vanad kommud aina jagavad medaleid. Ainus, kes oli ka midagi välja teeninud, oli abipol. ülejäänud..nomaietea..

Kana
9 aastat tagasi

Tuvisitt ka millegagi pildile jäänud tean lugu kuidas juhansi minema lasi täis peaga aga noh ei saa rääkida sest mul liiga hea podruga seal süsteemis äkki jääb töötuks………

Tulevik
9 aastat tagasi
Reply to  Kana

Hea, et naine sind maha jättis. Lilleke