Markus Lemberi e-muusikakool pääses Ajujahi saja parema hulka

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

MarkusMarkus Lember. Foto: Urmas Lauri Lember. Foto urmas lauriMarkus Lember. Foto: Urmas Lauri

Ajujahile esitatud 300 ideest on tänaseks välja valitud 100, mida meeskonnad hakkavad 15.-16. novembril žüriile esitlema. Läänemaalt pääsess ainsana saja hulka Markus Lemberi e-muusikakool.

Edasipääsejate hulka on arvestatud ka need üheksa ideed, mis on juba erinevatelt konkurssidelt taganud edasipääsu TOP40 hulka. Lisaks on varasem praktika näidanud, et ligi kümnendik saja hulka pääsenud meeskondadest loobub žürii ees esitlusest, mistõttu antakse tegelikult võimalus lausa 109 meeskonnale.

Ajujahi TOP40 selgub 16. novembri õhtuks.

E-Muusikakool on noorte ettevõtlusprogrammist Entrum välja kasvanud idee. E-muusikakooli puhul on tegu veebipõhise muusikakooliga, mis on mõeldud kõigile muusikakirglikele õpihimulistele inimestele. E-muusikakooli projekti autor on Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane Markus Lember.

Läänemaalt esitati tänavu Ajujahile kuus ideed, mullu konkureeris meilt kaks ideed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
9 aastat tagasi

Super! Palju õnne Markusele!

Arne Veske
9 aastat tagasi

Eelmine LE artikkel sel teemal oli märtsis. Kaugele poole aastaga jõudnud olete? Loen hooandja lehelt, et kevadel üritati koguda 1200 €, koguti 270, kuid 10.03.2014 projekt lõpetati. Miks lõpetati ja miks raha saamiseks rohkem ei pingutatud? Kaugel kodulehega ollakse? Idee on iseenesest ju päris huvitav.

Markus Lember
9 aastat tagasi
Reply to  Arne Veske

Projekt taotles tõesti Hooandjal 1200€, et see summa ei tätunud, Hooandja raha välja ei maksnud. Nimelt Hooandja maksab raha välja vaid juhul, kui summa täitub. Kahjuks sellel hetkel puudusid mul endal ka vastavad finantsvõimalused ning puudusid mõttekaaslased. Kaotasin ise ka veidi usu. Kuid nüüdseks on idee arenenud, sellele on ümber tekkinud ka reaalne teostatav plaan. Minu E-Muusikakooli visioonist on saanud midagi enamat, kui lihtsalt õppevideote tootja. Kui on veel küsimusi/ideid/ettepanekuid, saab minuga ühendust:
markuslember@gmail.com

Arne Veske
9 aastat tagasi
Reply to  Markus Lember

Tänud vastamast, võtan ühendust!

Jürgen Visnapuu
9 aastat tagasi

Väga viis uudis – tuult tiibadesse!