Haapsalu tahab taas arutada liitumist Ridala vallaga

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Urmas Sukles

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Arvo Tarmula.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ütles eile linnavolikogus, et kavatseb taotleda volikogult luba alustada uuesti liitumiskõnelusi Ridala vallaga.

Ridala volikogu esimees Toomas Vallimäe ütles Lääne Elule, et kui sellekohane ettepanek tuleb, võtab vald selle vastu, kuid loodab sisulisi läbirääkimisi. Ridala valla peamine lähtekoht on, et oleks tagatud valla kui terviku areng.

Sukles ütles volikogus, et läbirääkimiste eesmärk võiks olla liitumine 2017. aastal koos kohalike valimistega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Loodame,et
9 aastat tagasi

…. Ridala valla elanikel on mõistus kodus ja Haapsalu võlgu nad plekkida ei taha. Aga muidu linna poolt vaadates on asjal jumet,sest siis tuleks kiirelt uus detailplaneering ning Saarevålja kinnisvarafirmal oleks jålle hulk toredaid krunte myya. Ja mis puudub vallaelanike poolt linna kaubanduse ja teenindusasutuste kasutamist,siis kõige eest nad ju maksavad…..

too
9 aastat tagasi
Reply to  Loodame,et

saareväli on endale kohe kohe krabamas väääääga head suurt tükki,loodame et jääb kinni………………

Lugenu
9 aastat tagasi

Ehk oleks liitumine üks võimalustest, sellest tandemist lahti saamiseks. Ise oleme endale hulga juhte valinud, nüüd ei jõua ära toita. Eks nemadki tajuvad, et supp hakkab lahjaks jääma, hakkavad tasapisi üksteist sööma.

haapsallane
9 aastat tagasi

Paralepa elanikuna pean mina end nagunii pigem linna kui valla elanikuks. Töötan linnas, poes, kinos, tantsimas, söömas, sportimas, kontsertitel, raamatukogus, arsti juures jne käin linnas, lapsed käivad linnas laateaias (ja lähevad ka linna kooli). Vallaga olen seotud täpselt nii palju, et mu maja asub valla territooriumil. Liitumisega või liitumiseta pean end alati linna elanikuks.

me
9 aastat tagasi
Reply to  haapsallane

kõik teame et oled piidrite pooldaja,ära jahu siin et kuskil veel sina tantsimas käid

kodanik
9 aastat tagasi

ridalakad peavad ikka peast päris põrunud olema, kui mõtlevad Suklese-Karilaiuga liituda. Täiesti haige tandem.

Urmas+Sukles
9 aastat tagasi

Veiko, mine tööle!!

Maakas
9 aastat tagasi

Spordikooli eest Ridala ja ka teised vallad maksavad. 70.EUR-i lapsepealt igalt omavalitsuselt + 10.EUR-i igalt lapsevanemalt. Sama ka lasteaiaga, ainult numbrid teised. Linnale päris hea bisnis.

ähile
9 aastat tagasi

sa äh elad ridalas, õigemini paralepas, kasutad igapäevaselt linna spordibaase ja lasteaedasid. Ole parm vait. Sinu haige möla hakkab juba üle viskama.

näe
9 aastat tagasi
Reply to  ähile

täht ka siin kribama kukkund

äh
9 aastat tagasi

ei Ridala elanikud neid linna ülbikuid ametnikke endale taha.sellistest nagu täht ja sukles on targem kaugele,kaugele hoida. vaadake enne hoolega,mis pagas linnaga kaasa tuleks.

ei taha
9 aastat tagasi

kes sind Sukles endale tahab või seda patukoobast ,kus sa uhkelt oma krooni kannad.

kana
9 aastat tagasi
Reply to  ei taha

ta ise piilub juba tallinna suuremate rahade voogude poole

igatahes
9 aastat tagasi

õige ettepanek, see tobe piiritlemine tuleb lõpetada