Heikki Sool: Muudatused on väga vajalikud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu linna haridus- ja spordielu tammub paigal juba aastaid. Minu peamine etteheide praegusele ametnikkonnale on siiski tagasiside puudumine antud lubadustele vaatamata, informatsiooni aeglane liikumine ja positiivsete algatuste puudumine; samuti spordikooli puhul pisiasjades norimine, nägemata, et laste arv on Haapsalus kahekordselt vähenenud ja on viimane aeg taastada Läänemaa spordikool nime vääriliseks, st kogu Läänemaad haaravaks kooliks. See on ehk ka üks võimalus hoida noori kodumaakonnas.

Heikki Sool, Haapsalu linnavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni esimees

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
31 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nojah
9 aastat tagasi

Kahju, et linna haridus-ja kultuurierlu veavad inimesed, kellele see valdkond ilmselt südamelähedane pole ja suuremat pilti ka väga ei oma. Niikaua kui teadmiste ja oskuste tase piirneb oma nina ette vaatamisega, mingeid suuri plaane või kvaliteedihüpet näha pole. Aga kes siia Haapsallu ikka tuleks suuri asju tegema..pigem minnakse siit minema.

kohalik
9 aastat tagasi

mina isiklikultei taha selle Suklese nime ka kuulda teate süda läheb pahaks kui ta terve suvi oma vinguva koeraga ja selle tobeda villisega ringi sõidab.Ammu oleks pidanud Haapsalus keegi teine olema linnapea näiteks mingi sümpaatne mees mitte mingi niisugune narr nagu praegu.See on muidugi minu isiklik arvamus.

argo
9 aastat tagasi
Reply to  kohalik

Usu mind, sinuga nõustuvad paljud!

ja
9 aastat tagasi
Reply to  kohalik

minu ka ja paljude veel,aga eks tehke keegi ots lahti,või pean tallinnast tagasi tulema mõneks ajaks

kohalik
9 aastat tagasi
Reply to  ja

tule tagasi

???
9 aastat tagasi

Sport kuulub minu teada ühe aselinnapea haldusalasse ja selle aselinnapea on paika pannud KE. Hämmastav on see, et erakonna sees pole Sool oma probleemi üles tõstatanud. Karilaid peaks tõele ikka näkku vaatama ja ilmselt tõdema, et pr Põllule käib amet üle jõu – probleemid haridusosakonna juhatajaga, nüüd siis ka spordi real.

Soolale
9 aastat tagasi
Reply to  ???

Juba mõnda aega käivad kõigile aselinnapeadele ja ka mitmele muule tähtsamale tegelasele ametid üle jõu. Normaalsed inimesed Suklese ja Karilaiu alluvusse tööle ei lähe, need keda partei kutsub, pole kahjuks ülearu võimekad. Sukles ei talu enda kõrval inimest, kes oleks temast targem.

nõus
9 aastat tagasi
Reply to  Soolale

Suklese närvikava ei anna eriti kiita,solvuja tüüp ja kui julged veel midagi teisiti arvata kui tema,siis on ilmselgelt sõprus läbi. LV koorekiht tuleks kõik välja vahetada.tasub mõelda enne põhjalikult asjad läbi kui kedagi ametisse asetad. Ilusast või sõbralikust näolapis jääb paraku väheks

kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  nõus

Ole õnnelik, kui ta sulle maksuametit kaela ei saada teisiti arvamise eest.

Soolale
9 aastat tagasi

Sa ise oled aastaid truualamlikult kogu selle tegevusetuse, ükskõiksuse ja käegalöömise poolt hääletanud, kelle kallal vingud nüüd?

P
9 aastat tagasi

Sool on oma üleskutsega natuke hiljaks jäänud, aga mõte jääb samaks..Parem hilja kui mitte kunagi. Volikogul viimane aeg asi ette võtta ja Täht minema pühkida.. vanast ja väsinud Suklesest enam niikuinii mingit tolku pole.

J
9 aastat tagasi
Reply to  P

Sukles ja Täht, mis neid lahutab? Ei ole Täht suuteline oma ülesannetega toime tulema ja ega vana Sukles ei ole enam see, kes ta oli aastaid tagasi. Pole jah mõlemast tolku, aga näed palka tahavad ikka saada…

K
9 aastat tagasi
Reply to  J

no ma olen aru saanud et nende vahel seal sitsib ka mingi tütarlaps miski aselinnapea hakatis,kes võiks ja lausa peaks omalt poolt initsatiivi näitama et vähemalt teda hariduselu huvitab.aga pole tast näha kuulda miskit.nii et pole ses süüs puhas keegi,ühed patused kõik.

K
9 aastat tagasi
Reply to  K

Votsee keegi Veiko oli seal üks tore sell.Tegi tööd ja spordielu oli ja kõik oli

Lugenu
9 aastat tagasi

Sool avastas: munad kadunud! Milleks see komisjon, kui esimehel pole mune?

Lugejale
9 aastat tagasi
Reply to  Lugenu

Ära vanaisa töga! Tal vist lapselapsedki juba suured.

Nõus
9 aastat tagasi

Oleks vast tõesti õige aeg kaks kärbest üheaegselt alla vett lasta. Aga kes see julge on? Karilaid? Ei, mette. Sukles Karilaiu tennisepartner ja kust sa seesugust veel leiad, keda kogu aeg mõnitada saab.

112
9 aastat tagasi

See on koht, kus tuleks kaaluda võimalust avaldada Haapsalu linnapeale umbusaldust, ükskõiksuse ja kahjuliku tegevuse eest Haapsalu hariduselus. Linna hariduselu on stagneerunud tänu Tähele, kelle otsene ülemus on Sukles. Täht maha ja kui Sukles ei soostu teda maha võtma, siis mingu Sukles.

nii on
9 aastat tagasi
Reply to  112

nõus!

äh
9 aastat tagasi
Reply to  nii on

Oot oot kellele te selle tütarlapse Põllu jätate. Mingu koolitagu kolledžis kepikõndijaid või põetajaid või kes iganes sealt tulevad või võtku fra mares turiste vastu.

666
9 aastat tagasi
Reply to  äh

Koos Suklesega läheks ka Põld automaatselt. Mitu porikärbest ühe hoobiga.

sukles
9 aastat tagasi
Reply to  112

oleks pidanud ammu saama jalaga sinna samusesse,see kuidas asjad,tegelt on ja kuidas rahasid kanditakse omadele OMADE poolt,jah edasi pole mõtet TÄHTI trükkida………………….mõni võib liiga targaks juurelda,seda pahandust mulle veel vaja.

rahu
9 aastat tagasi

ei maksa võtta isiklikult, selleks ongi foorumid, et arutleda. soovitakse paremat, kuidas seda aga teha, see ongi kokkuleppe küsimus,

Heikkile
9 aastat tagasi

Sina volikogus tähtis kraade, ikkagi mingi komisjoni esimees. Mida sa vingud siin ajalehes? On üks mõttetark öelnud – vähem sõnu, rohkem lihtsat igapäevast tööd. Hakka siis ka sina tööle ja tee omapoolsed ettepanekud volikogule ja kui need on väärt,, siis andke aga takka. Või sul ei olegi ehk mingit paikapidavat nägemust?