Viljandi Rajaleidja nõustamiskeskus pakub lähipäevil tuge 24 tundi ööpäevas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile Viljandis Paalalinna Koolis toimunud traagilise sündmuse tõttu koondab üle-Eestiline Innove Rajaleidja nõustamiskeskuste võrgustik oma jõud, et nõustada ja toetada õpilasi ja õpetajaid

Viljandi Rajaleidja keskuses pakutakse abivajajatele tuge lähipäevadel 24 tundi ööpäevas ja vajadusel kaasatakse abijõude teistest keskustest. Kriisinõustamist pakub Viljandi Rajaleidja keskus ka telefonil 58 860 715.

Täna on Viljandis kriisi- ja leinanõustaja Naatan Haamer, et aidata ja nõustada linna koole šoki ja traagilise olukorraga toimetulekul. Lisaks pakuvad oma maakonna kooliperedele kriisinõustamist kõik teised Rajaleidja keskused.

Kokku on Eestis 16 Rajaleidja keskust, kus töötavad psühholoogid, eripedagoogid, sotsiaalpedagoogid, logopeedid ja karjääriteenuste spetsialistid. Keskuste kontaktid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments