Probleemsetest noortest internetis saab teavitada veebikonstaableid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Veebiavarustes toimetavate probleemsetest noortest saab teavitada politsei- ja piirivalveameti veebikonstaableid.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja ütles BNS-ile, et veebikonstaablid Maarja Punak, Oksana Luik ja Andero Sepp jälgivad küll pidevalt sotsiaalmeediat, kuid paratamatult ise kõikjale ei jõua.

Viljandi Paalalinna koolis esmaspäeva pärastlõunal koolitunni ajal õpetaja maha lasknud 15-aastane koolipoiss Vahur viitas tapmisele ja vägivallale ka mitmete postituste ja piltidega suhtlusvõrgustikus Facebook.

Näiteks mullu septembris pani noormees oma Facebooki pildi tekstiga “Born to kill” (Sündinud tapma) ja kuu enne seda pealuuga pildi, mida ümbritses tekst “Licence to Kill” (Luba tappa).

Teiste piltide hulgas leidub ka tänavu aprillis postitatud pilt kirjaga “Don’t judge me cause I’m quiet. No one plans a murder out loud” (Ärge mõistke mind hukka selle pärast, et olen vaikne. Keegi ei plaani mõrva valju häälega) ja pilt poodust koos kirjaga “Nobody cares” (Keegi ei hooli).

Lisaks on noormees postitanud mitmeid pilte erinevatest relvadest ja sõjast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments