Kapo endine juht Raivo Aeg kandideerib riigikokku Lääne-Eestis

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kapo endine juht Raivo Aeg kandideerib riigikogu valimistel IRL-i ridades Hiiu, Lääne ja Saare valimisringkonnas, kirjutas Kärt Anvelt Eesti Päevalehes.

"Poolteist aastat tagasi Kapost lahkudes poleks ma ka ise arvanud, et lähen poliitikasse. Otsustavaks said Ukraina sündmused ja maailma oluliselt muutunud julgeolekupilt, s.h Eesti oma. Mul on eelnev kogemus nii politseist kui ka kapost just sisejulgeoleku kujundamises ja arvan, et selles osas suudan oma panuse anda. Kuna parlamendivalimised on tulemas, tegingi kõigepealt siseanalüüsi, milline võiks olla erakond, kellega liituda, ja milline võiks olla minu roll. Ei taha nii olulisel ajal jääda lihtsalt arvustaja ja kõrvaltvaataja rolli," ütles Aeg Eesti Päevalehele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
?
9 aastat tagasi

võib olla ma tahan kedagi kohalikku riigikokku saata,miks ma pean leppima sellega,mida mulle siia ette söödetakse?

??
9 aastat tagasi
Reply to  ?

Nii palju kui on inimesi, on ka arvamusi. Saan aru, sinu mõttest. Tuleb ka aru saada sellest, et riigikogus on piiratud arv kohti ja et sinna prügida, peab sinu kodukoha kandidaat olema ikka väga tuntud ja suur tegija. Enam alla 100 toetajata riigikokku ilmselt ei pääse. See arv peaks ikka olema paljudes kordades suurem, eriti veel kui kandideerida üksikkandidaadina.

Lammas
9 aastat tagasi

erakonnad ostavad riigiametnikke üles …

kas
9 aastat tagasi

valmistutakse oktoobrirevolutsiooniks või midagi muud on teoksil, mida rahvas ei tea – nii oluline aeg`?