Treener Nelis-Naukas kui reisikorraldaja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Helen Nelis-Naukas (paremal) oma edukaima hoolealuse Katrina Lehisega. Foto: Arvo TarmulaHelen Nelis-Naukas (paremal) oma edukaima hoolealuse Katrina Lehisega. Foto: Arvo Tarmula

Lisaks õpetaja ning treeneritööle on vehklemistreener Helen Nelis-Naukasest saanud ka reisikorraldaja. Soodsamate hindade nimel istub ta suisa öösel üleval, kirjutas Õhtuleht.

„Praktiliselt 20 aastat olen juunioridele, kadettidele lennupileteid otsinud ja olen nördinud, et ma pean täiskasvanutes samamoodi seda jama taluma," kurdab ta. "Hetkel sõidan võistlustele oma isikliku raja eest. Hiljuti ostsin Nelli Pajule ja endale piletid ka Barcelona ja Budapesti MK-etappidele," tõdeb ta.

Lisapingeid tekitab aga näiteks lendude tühistamine. „Läheme Nelliga Legnano MK-etapile Ryanairiga, kuid Bookinghouse'ist tuli kiri, et tagasilend on tühistatud, saate päev hiljem tagasi tulla. Mis me magame siis lennujaama põrandal või? Aga lõpuks saime piletid läbi Varssavi," rääkis ta süllekukkunud mänedžeritöö pahupoolest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vehkelmise fänn
9 aastat tagasi

Kuule Helen,milleks sa seal Spordikoolis oled kui kõik pead ise ära tegema.Kas M.Seppi ka sind aitab või oled ainult üksi?

reisimees
9 aastat tagasi

Äkki peaks mõni reisifirma Heleni poolekohaga tööle võtma ?