Sten Priinits jõudis Berni MK-etapil põhiturniirile

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

sten priinits 2 arvo tarmulaSten Priinits. Foto: Arvo Tarmula

Šveitsis Bernis peetaval meeste epee MK-etapil tagas Sten Priinits läbi kvalifikatsiooniturniiri pääsu 64 parema hulka, kus läheb homme vastamisi lõunakorealase Kyoungdoo Parkiga.

Nikolai Novosjolov eelringides vehklema ei pidanud ja alustab võistlust homsel põhiturniiril. Novosjolovi avaringi vastaseks on ungarlane Matyas File. Nii Priinitsa kui ka Novosjolovi kohtumine algab Eesti aja järgi kell 11.20.

Priinits läbis täna peetud alagrupiturniiri kolme võidu ja kolme kaotusega. Pääsuks 64 parema hulka alistas ta järjest kaks Saksa vehklejat: esmalt Fabian Herzbergi 15:10 ja seejärel Stephan Reini 15:9.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vabamees
9 aastat tagasi

Kuule Arvaja ,kus on juttu maailma parimatest Inimestest ? Maailma mõistes marginaalne vehklemine ei ole kuidagi parem kui nt. laulmine või jooksmine jne. Lugege enne ikka uudis kaine peaga läbi siis kaagutage!

Arvamus
9 aastat tagasi

Kas olla maailma 64 parima inimese hulgas on lahja tulemus.

vabamees
9 aastat tagasi

MK etapil 64 hulka jõudmine ei peaks küll lehe jaoks uudis olema?