Nädalakoomiks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

NädalakoomiksIdee ja teostus: Ott Vallik

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
:-)
9 aastat tagasi

Probleem on laiem muidugi….Must lammas on taas leitud,keda lôputult materdada?Kas ûks inimene siis vastutabki;kui töö tegemata-kes on selle isiku ûlemus?Millal sûsteemi ôigeks saab,selle sogase demokraatia valgemaks?

Pealinlane
9 aastat tagasi

Tead, läänlane, selliste ähvardustega ole ettevaatlik – tavaliselt tulevad need ähvardajale endale väga kiiresti kallale… Kaugemalt vaatajana olen Haapsalust alati hästi arvanud – viimaste sündmuste valguses aga tundub, et lihtsalt üks depressiivne räpane konnatiik, kus vett sogama on asunud mingi väike kärnas seltskond…

täht
9 aastat tagasi
Reply to  Pealinlane

sina vä

läänlane
9 aastat tagasi

Sellised nõukaaegsed haridusjuhid lähevad mitte vabatahtlikult, vaid jalad ees.

.
9 aastat tagasi

no sellise patu-pagasiga haridusjuhi kohal hoidmine peaks küll häbiväärne olema,aga ei Sukle tea häbist midagi,linna hariduselust veel vähem, seetõttu ta laseb kõigi peale pika kaarega.

on
9 aastat tagasi

neid “haridusjuhte”mujalgi,keda vôimatu kangutada

nii on
9 aastat tagasi

Õige sõna, kangutatakse haridusjuhti,sest viimane hoiab nii käte,varvaste,hammaste kui tagumise poolega kramplikult oma soojast toolist kinni. Peab ikka väärt koht olema,kui eneseväärikust ka vanal naisel ei ole. Häbi peaks olema juba linnas ringi liikudes, veel rohkem aga kohal jätkates.

Kui
9 aastat tagasi
Reply to  nii on

teaksid palju see VANA NAINE sinu kui maksumaksja raha on PIHTA pannud,siis…………………..