Epeevehkleja Nelli Paju asub koondisekohta püüdma oma rahaga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

nelli paju arvo tarmulaNelli Paju. Foto: Arvo Tarmula

Hooaja esimesel epeevehklemise MK-etapil on stardis kuus Eesti naist. Koondise kandidaatide hulka kuulub neist aga viis. Vigastuspausilt naasnud Nelli Paju peab võistlustel käima oma kulu ja kirjadega, kirjutab Õhtuleht.

Eesti epeenaiskonna moodustamisel on kehtestatud kindlad reeglid: koduse edetabeli kaks parimat on automaatselt nelja seas, ülejäänud kaks valib peatreener Kaido Kaaberma. Praegu kuuluvad naiskonda Kaasani MMil hõbeda võitnud Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Kristina Kuusk ning Irina Embrich, kuid neile hingavad usinalt kuklasse juunioride maailmameister Katrina Lehis ning oktoobri alguses Eesti karikavõistlused võitnud Nelli Paju.

Kuuekesi minnakse ka Legnano MK-etapile, aga kui Lehisele makstakse tänu tiitlile kõik sõidud kinni, siis Paju peab kulutused katma oma raha eest. Veebruari lõpus jalavigastuse saanud ning ligi pool aastat vigastuspausil olnud 24aastane Paju töötab Tallinnas ja Haapsalus füsioterapeudina ning teeb trenni kaks korda päevas. Siht on selge – pääseda Eesti nelja parema naisvehkleja sekka ehk koondisesse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments