Video: Kiirpilk. Haapsalu & Rohuküla

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Time-lapse 2014-10-21 16.00.59Kaader videost. Ekraanipilt

Haapsalu VanaKino majandavas firmas Mussoon Meedia tegutsev Jürgen Visnapuu (25) plaanib teha intervallvideo (time-lapse video), milles kuvatakse loetud minutite jooksul aastaring looduses.

„See on esimene tõsisem katse, prooviprojekt,“ ütles Visnapuu oma videot „Haapsalu & Rohuklüla“ kommenteerides.

Video valmis noormehel viimase kuu aja jooksul. „Ilusa ilmaga käisin vee ääres ja panin kaamera filmima,“ lausus Visnapuu. Video salvestamisel kasutas ta kaamerat GoPro Hero 3+. „See on ekstreemsportlaste hobikaamera,“ ütles filmimees.

Jürgen Visnapuu riputas oma video üles ka YouTube'i keskkonnda. Seal on seda paari päeva jooksul vaatamas käinud ligemale poolteist tuhat huvilist. „Oli positiivne näha, et video sai nii suurt tagasisidet ja positiivseid kommentaare ka minu Facebooki lehel,“ nentis Visnapuu.

Jürgen Visnapuu on pärit Tallinnas, kuid suvel võib teda rohkem Haapsalus kohata.

„Haapsalu on mu südame võitnud ning soovin piirkonna arengule panuse anda,“ rääkis Visnapuu.

Mussoon Meeedia on VanaKinos korraldanud mitmeid menukaid ettevõtmisi. „Nostalgiapäevade raames toimus meil „Elmari tantsuõhtu“ ja noortele oleme samuti üritusi korraldanud,“ lausus Jürgen Visnapuu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments