Politsei: Vormsi lähedal merele eksinud paati otsiti kopteriga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Politseilogo18. oktoobril kella 20 paiku anti hädaabinumbrile teada, et Haapsalust Vormsile teel olnud paat on pimedas kaotanud suunataju ja jäänud madalikule kinni. Ühtlasi oli teada, et alusel viibis neli reisijat, kellest üks oli laps. Kõikidel reisijatel olid päästevestid.

Haapsalu sadamast väljusid toimkonnad kahe alusega, lisaks sellele liitus abistajatega Haapsalu sadamast kohalike elanike alus. Kuna abivajajaid ei leitud nende poolt kirjeldatud piirkonnast, kaasati otsingutele helikopter. Abivajajad leiti Vormsi saare idakalda ja Seasaare vaheliselt alalt kell 23.16. Päästetud inimesed vaatasid üle meedikud ja nad lubati koju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ätt.
9 aastat tagasi

Kas nad olid kõik peale lapse siis purjus?Selge ilmaga pimedas Eeslahele ära eksida vot see on alles tase .Niisugusele laevajuhile tuleks koheselt medal anda ja edaspidi keelata merele lähemale kui sada meetrit ligineda.

Kratt
9 aastat tagasi

Vale pilt, autoga merel ei sõideta.