Arenduskeskus sai uued ruumid ja internetinäo

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa arenduskeskusLAKi uus veebileht. Ekraamitõmmis

Läänemaa arenduskeskus (LAK) kolib oma kontori sel nädalal teenindusmajast Swedbanki kontori teisele korrusele.

Selle nädala keskel nõustavad LAKi töötajad mittetulundusühinguid ja ettevõtjaid juba uuel aadressil Posti 41a. Telefoninumbrid kolimisega ei muutu.

LAKi juhtaja Andres Huule sõnul on kolimiseks mitu põhjust. Uues kohas on paremad töötingimused. Senistes ruumides oli nii puudulik õhuvahetus, et tekitas töötajail juba tervisehäireid.

Kui varem asus teenindusmajas LAKiga ühel koridoril mitu LAKiga sarnast organisatsiooni, nt Kodukant ja Rannakalurite Selts, siis nüüd on nad kõik leidnud uue üüripinna.  

Paar nädalat tagasi uuenes LAKi kodulehekülg, avati ka uus, investoritele mõeldud veebileht.

Uue ülesehitusega kodulehekülg valmis maakondlike arenduskeskuste võrgustiku koostöös ja kõigi arenduskeskuste kodulehed on koondatud ühisele kodulehele www.arenduskeskused.ee.

Investoritele mõeldud eesti-, inglis-, soome- ja venekeelne kodulehekülg invest.laanemaa.ee on Huule sõnul eelkõige välisinvestorile.

Investorveebist leiab maakonna, omavalitsuste, majandus- ja elukeskkonna tutvustuse; infot tööstusparkide ja vabade kinnistute kohta. Portaalis olev kinnistuinfo pärineb omavalitsuselt, tegemist on suuremate ja kauem seisnud objektidega, millele pole omavalitsused kasutust leidnud.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments