Sten Priinits võitis Turu vehklemisturniiri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Juri salm ja sten priinits foto anželika fedorukSten Priinits (paremalt) ja Jüri Salm. Foto: Anželika Fedoruk

Soomes Turus peetud meeste epee MK-satelliitturniiril võidutses Sten Priinits (En Garde), kes finaalis alistas kaasmaalase Jüri Salmi (Tallinna Mõõk) lisaajal 13:12.

Alagrupiturniiril 10. asetuse teeninud Priinits oli play-off avaringis vaba. Juba 32 parema hulgas pidi ta vastamisi minema Soome esinumbri ja tänavuse EMi kümnenda mehe Niko Vuorineniga. Tänavusel MMil kaheksanda koha teeninud Priinits suutis tasavägisest kohtumisest väljuda võitjana tulemusega 15:13. Teel finaali alistas Priinits esmalt rootslase Adam Larssoni 15:9, seejärel teise rootslase Henrik Jarli 15:6 ja poolfinaalis soomlase Alexander Lahtineni 15:7.

Priinitsa jaoks oli tegemist kolmanda turniirivõiduga järjest. Kaks nädalat tagasi tuli ta Eesti karikavõitjaks ja eelmine nädal võidutses turniiril Narvas. Turu turniiri võiduga teenis Priinits neli MK-punkti. Ülejäänud võistlustules olnud Eesti vehklejatest said Klim Gusarov 35., Mike Tammoja 37., Juhan Salm 55. ja Eduard Lebedev 65. koha (kõik klubist Tallinna Mõõk). Kokku osales 70 meesvehklejat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments