Endel Susi kirjutas raamatu seitsmest Otepää professorist

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

susiEndel Susi, „Vana-Otepää seitsme professori noorpõlvemaa“. Repro

Endel Susil valmis uus, järjekorras neljas raamat „Vana-Otepää seitsme professori noorpõlvemaa“.

Raamat on täiendatud trükk Susi eelmisele raamatule „Vana-Otepää muinasajast tänapäevani“. Võrreldes eelmise raamatuga on selles rohkem pilte ja elulugusid.

Kui näiteks eelmises raamatus oli 73 lühielulugu, siis selles on 102. Samuti on Susi oma uues raamatus laiendanud ajaloolist tausta.

Eelmine raamat sai alguse Vana-Otepää ajaloo konverentsist. See aga müüdi kiiresti läbi ning sooviti teha kordustrükk. Sellega aga Susi nõus ei olnud ning täiendas hoopis raamatut.

Raamat jõuab ülejärgmisel nädalal Apollosse müüki ning umbes pool raamatu müügihinnast ehk kuus eurot läheb noorte spordi toetuseks.

Endel Susi käe alt on varem ilmunud „100 säravat tähte“ ja „117 aastat kiirkõndi Eestis“.

Raamatu on 300 trükitud 300 eksemplari.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Endel Susi
9 aastat tagasi

Kas vihjest kahjuks aru ei saa, aga seda võin küll kinnitada, et keegi neist inimestest punameelne polnud. Miks läänlasi pole, kuna see kool paikneb lihtsalt mujal. Aga kindlast on mitmed neist hiljem Läänemaaga seotud olnud. Ainus elus olev professor Õiger omab maakodu Noarootsi vallas. On uurinud ja aidanud lahendada ka Läänemaal avariiohtlike olukordi, näiteks Suure Trumli ülesõittu.

kas
9 aastat tagasi

keegi neist lipuvärvide valija ka oli?

Kes
9 aastat tagasi

on need seitse professorit siis,väga huvitav?Ja kus Läänemaa-omad?