DETAILPLANEERINGUTE ALGATAMINE

Kylaline

info@le.ee

30. septembri otsusega algatas Ridala vallavolikogu Nõmme külas asuva Pullapää nina kinnistu (katastritunnus 67401:001:0536, pindala 
3,36 ha, planeeringuala 13 ha) detailplaneeringu. Detailplaneeringu algatamise eesmärk on Pullapää supelranna ja sellega vahetult külgneva metsa- ja mereala planeerimine ning kinnistule ehitusõiguse määramine randa teenindavate objektide ehitamiseks. 
Detailplaneeringuga määratakse kinnistule ehitusõigus, kommunikatsioonide asukohad ning juurdepääsulahendused. Kavandatav tegevus vastab Ridala valla üldplaneeringule ja Ridala valla arengukavale 
2013.–2022. a.
30. septembri otsusega algatas Ridala vallavolikogu Siltsi kinnistu detailplaneeringu. Detailplaneeringu algatamise eesmärk on taotleda ehitusõigust elamu ning abihoonete ehituseks maatulundusmaa sihtotstarbega kinnistule (katastritunnus 67401:002:0615, pindala 1,66 ha). 
Detailplaneeringuga määratakse Ridala valla üldplaneeringuga reserveeritud kompaktse asustusega elamualale jäävale kinnistuosale juurdepääs, ehitustingimused ja kommunikatsioonide asukohad
Algatatav detailplaneering vastab Ridala valla üldplaneeringule. Siltsi kinnistu detailplaneeringu algatamise tõttu muutub kehtetuks Ridala vallavolikogu 26.11.2013. a otsus nr 22 „Siltsi kinnistu detailplaneeringu algatamine“.
Detailplaneeringute algatamise dokumentidega saab tutvuda Ridala valla kodulehel http://ridala.kovtp.ee/algatatud-detailplaneeringud, teave tel 472 4447.
Ridala Vallavalitsus

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments