Taebla gümnaasiumi allesjäämise nimel kogutakse allkirju

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Internetikeskkonnas petitsioon.ee kogutakse Taebla gümnaasiumi sulgemise vastu allkirju.

Oma hääle on juba andnud 39 inimest. Allkirju kogutakse kuni 8 oktoobrini.

Lääne-Nigula vallavolikogu otsustas 24. septembril, et järgmisel aastal ei avata Taebla gümnaasiumis enam 10. klassi. Selle kohta saab pikemalt lugeda siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
32 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mnjahh:)
9 aastat tagasi

Ahsoo.. Tore ju!

!
9 aastat tagasi

Loomulikult.Buss saab olema hommikuti täis,nii et seisa püsti,tööinimene.

?
9 aastat tagasi

Kas keegi lubas juba eraldi koolibussi Haapsallu -spetsiaalselt õpilastele,kui kohalikku gümnaasiumi ei peaks enam olema?Pange tähele,et ,,katteta lubadus!?,,Isegi Noa-Rootsi buss ei rahulda täielikult,kuna kojutuleku ajad on erinevad.

nende
9 aastat tagasi
Reply to  ?

väheste laste pärast eribussi ei tule, sest sellel liinil sõitvaid pooltühje busse on piisavalt. Piletid makstakse riigikoolidest õpilastele kinni.

%
9 aastat tagasi

Kool puudutab meid kaudselt kõiki.Selline tunne on,et gümnaasium jääb edasi.

abc
9 aastat tagasi

“Allkiri” ei maksa midagi ja seetõttu topitakse ka seda igale poole kuhu juhtub. Kui reaalselt hoolite ja usute sellese asja, siis panustage reaalselt a la 1000 eur nägu, sest koolid õhust ja armastusest ei tööta.

...
9 aastat tagasi
Reply to  abc

Vallas on 4182 elanikku, maja maksab 3 miljonit – järelikult vaja vaid 717 eurot nina pealt.

Puudujääva palgafondi saaks korvata õppemaksuga – iga lapse pealt 300 eurot aastas. See teeks iga õppekuu kohta umbes 25 eurot. Võiks ju isegi katsetada.

!
9 aastat tagasi
Reply to  ...

Mine maga kaineks eksole!! Samamaoodi saaks Haapsalu raudtee kah valmis ehitada ja silla või veel parem, tunneli Hiiumaale. Oh, unustasin hiidlased ka ära, nad viskaks ehk ka veidi nutsu. No kuhu selliste inimestega/ideedega edasi jõutakse? Naljakoht. Või pigem, nutukoht.

...
9 aastat tagasi
Reply to  !

Raudtee saab valmis kui võetakse vastu poliitiline otsus riigi tasandil. Majanduslikult on tegemist rumalusega, samas regionaalpoliitiliselt oleks raudtee vajalik. Vähemalt meile.
Eks kooliga on enam-vähem sama olukord. Kõik saame aru, et endisel moel jätkata ei saa. Muidugi võivad vallaisad tõsta raha ümber (vähendada summasid lumekoristuse, vallapalgaliste töötasusid jne) või laenata raha. Mõned aastad venitaks ehk veel ära. Lahenduseks oleks hariduspoliitika muutumine üleriigilisel tasandil. st. ulatuslik riiklik toetus väikekoolide gümnaasiumosadele.

...
9 aastat tagasi

Õiehelbeid hällib tuul
pärnapuul.
Lõoke lõõrib kevadkuul.
//Meilt lendasid täna üle suured haneparved,lääne poole,lõpus veel pika hanereana.

t.
9 aastat tagasi

Lõpplahe Haapsalu mees,kes pakub oma linna,koole ja veel ühinemist!Saaks midagi veel siis-elamispinna ?

to Haapsalust
9 aastat tagasi

kas oled ahvike puuris või pubekaeas alles?-mine küsi õige ema käest need asjad järele….Ja maakonna pealinna rahakotti me ei puutu,igal enda oma ette nähtud.Kuid linna omadele meeldiks väga,kui nende taskuid täidaksime.

Haapsalust
9 aastat tagasi
Reply to  to Haapsalust

OK, jumala eest, elage edasi oma “kuningriigis”, avage kas või 10 gümnaasiumi ja 20 ülikooli ja 100 lennujaama,… aga teadke, et väljasuremise korral olete esimesed. Ja palun, ajage oma asju ka edasi oma lagunenud lauda taga. Mina vaatan kõrvalt ja itsitan pihku, kui teie hala peale hakkab, ja juba hakkas, oo suursugune Lääne-Nigula.

ettepanek
9 aastat tagasi
Reply to  to Haapsalust

Lepime asjaga, et mõistus pole oma teha. Las kodanik “haapsalust” lõõritab, tal suurushullustus oma suurlinna mainega. Vaielgu nüüd üksi edasi. Ärme enam vasta talle.

Haapsalust
9 aastat tagasi
Reply to  ettepanek

Ah, mis sa plärad. Suurushullustus on ju sinul, ullike, et sa tahad gümnaasiumi pidada tosinale noorele. Suunake see raha parem põhikoolilaste huviõppele ja ekskursioonidele. Kirjutage need allkirjad parem paavstile, saate vähemalt hingerahu. Mis te tühja allkirjastate kui teie häälel pole mingit kõla ega sisu. Asi polegi oskuses kaotada, vaid oskuses raha lugeda, mida need allkirjastajad ilmselgelt teha ei oska.

sa
9 aastat tagasi

haapsalust, oled väga rumal inimene lihtsalt, ega muud oskagi öelda

veel
9 aastat tagasi

suurvalla algus on ikkagi fiasko. sellisel vallal pole mõtet, juba homme peaks tegema avalduse Haapsaluga liitumiseks.