Apollo raamatupood Haapsalus kolis kaubamajas esimesele korrusele

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Eelmisel nädalal kolis Haapsalu kaubamajs asuv Apollo raamatupood uude kohta. „Saime ruumi juurde ning oluline muudatus on see, et me asume nüüd kliendile soodsamalt esimesel korrusel,“ ütles Haapsalu Apollo juhataja Eda Hirv.

Apollo uus asukoht on majaosas, kus on elektroonikapood. Et kauplus paikneb osaliselt endises vestibüülis, pääseb elektroonikapoodi läbi Apollo kaupluse.

Selline voolav ruum klientidele meeldib, nentis poe juhataja. „Ruumi on rohkem, õhku on rohkem. Kui kliendid meid uute ruumide puhul õnnitlevad ja kiidavad, siis näitab see, et oleme teinud õige valiku,“ lausus Eda Hirv. Vanas, teisel korrusel asunud kaupluses, oli müügisaali pind paarsada ruutmeetrit, praegu umbes 250 ruutmeetrit.

Suuremale müügipinnale mahub ka rohkem kaupa. „Meil on lisaks raamatutele müügil mänguasjad, maiustused, lisandunud on kohviautomaat,“ lausus Hirv. „Raamatute valik on meil kogu aeg olnud väga suur ning hea. Lisaks muusika, filmid DVDdel, arvutimängud.“

Poes on nüüd ka kliendiarvuti, kus huviline saab otsida, mida Apollo kauplustes talle pakkuda on. „Paigaldasime ka kaks nutikat teleriekraani, kus tutvustatakse meie pakutavaid tooteid,“ lisas Hirv.

„Võtsime töötajaid juurde,“ ütles juhataja. Apollo raamatupoes töötab nüüd seitse inimest.

„Kui Haapsalu hüüdlause on: „Haapsalus on hea!“, siis meie lauseks võiks olla, et „Haapsalu Apollos on hea!“ lausus poe juhataja Eda Hirv.

Apollol on koos e-poega üle Eesti praegu 14 kauplust, üsna pea avatakse veel üks.

Fotod: Urmas Lauri

Apollo 001 Apollo 002 Apollo 007 Apollo 010 Apollo 014 Apollo 016 Apollo 020 Apollo 021

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jürka
9 aastat tagasi

Tubli Eda! Kohe on üks klient juures.

Laine
9 aastat tagasi

Tore kauplus ja toredad ja kenad müüad !