Vabariigi valitsus on täna Ridala vallas

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

mikser

Kaitseminister Sven Mikser saabus valitsuse istungile. Foto: Juhan Hepner

Päikselisel hommikul võis Ridala vallas asuva Põgari elanikke tabada korralik üllatus, sest Põgari palvemaja juures oli maantee uhkete autode poolt sisuliselt blokeeritud.

Selle põhjuseks oli Eesti valitsuse väljasõiduistung, mis toimub kohas, kus 22. septembril 1944 pidas oma viimase istungi Otto Tiefi valitsus.Eesti peaministri Taavi Rõivase sõnul on tänased põlved siiani Tiefi valitsusele tänuvõlgu. 

Peaminister tänas külalislahkuse eest Põgari kogudust ning Ridala valda. Nii kogudus kui Ridala vallavanem Toomas Schmidt said Rõivaselt kingiks Indrek Paavle Otto Tiefi teemalise monograafia „Õigluse ja omariikluse eest”.

Piduliku sündmuse puhul pidas kirikuõpetaja kantslist kõne ka peaministri nõunik Toomas Kiho, kes andis ülevaate 1944. aasta sündmuste ajaloolisest kontekstist.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ätt.
9 aastat tagasi

Kurat me oleme kõigile nii palju tänu võlgu,et kogu Eesti rahvas peaks elu lõpuni olema põlvili ja tänama oma päästjaid.Esimese vabariigi ajal-Päästja päästis päästja käest,oh kes päästaks meid nüüd päästja päästja käest!

Eesti Vabaks
9 aastat tagasi

Lootkem siis, et see oli sümbol, luigelaul…

!
9 aastat tagasi

kahju,et seda ei saa lugeda selle valitsuse (loe reformierakonna) viimaseks istumiseks.

uhke auto
9 aastat tagasi
Reply to  !

samad sõnad