Merle Mäesalu valiti IRLi Läänemaa piirkonna juhiks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Merle Mäesalu. ErakoguEelmisel nädalal valis Isamaa ja Res Publica Liidu Läänemaa juhatus uueks esimeheks Merle Mäesalu (pildil), teatas IRLi Läänemaa piirkonna arendusjuht Marit Sillat.

Merle Mäesalu on Haapsalu linnavolikogus IRLi fraktsiooni esimees ning töötab Lääne maavalitsuses arengu- ja planeeringuosakonna juhatajana.

IRLi piirkonna juhina on tema peamiseks sooviks suurendada piirkonna liikmete arvu, tugevdada meeskonda ja saata Riigikokku Läänemaad esindama asjatundlikud inimesed.

"Kõik, kes usuvad, et poliitikat võib ajada avatult ja enamuse huvides ning soovivad selles osaleda, on oodatud meiega liituma," lausus Mäesalu.

Endine juhatuse esimees Kerli Nilp astus esimehe kohalt tagasi seoses elukoha vahetusega, kuid jääb siiski juhatuse liikmeks.

IRLi Läänemaa juhatusse kuuluvad veel Ridala vallavanem ja Läänemaa Omavalitsuste liidu esimees Toomas Schmidt, ettevõtja ja puulaevaselts Vikan juhataja Alar Schönberg, Vormsi vallavanem Tanel Viks ning Vormsi vallavolikogu liige ja ettevõtja Urmas Pau.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hmm
9 aastat tagasi

Merle on väga tore inimene.

Kätlin
9 aastat tagasi

Oh, taevas.

ja nüüd läheb
9 aastat tagasi

suuremaks planeerimiseks ja arendamiseks , loodetavasti, sest parteigenossed on toetamas. Õnn tuleb meie õuele!

jama
9 aastat tagasi

ei midagi uut…..