Galerii: Matsalu loodusfilmide festivali esimene päev

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Matsalu filmifestival pole veel avatuks kuulutatud, kuid esimesed filmid on vaadatud ning pildinäitused üles seatud. Esimesed kaks päeva on tõsised tööpäevad žüriile, sest iga hindaja peab selle ajaga viisteist filmi läbi vaatama ning neile ka hinnangu andma.

Samal ajal, kui kinolinal võitleb gepardikutsikas ellujäämise nimel, üritavad kultuurimaja galleriisaalis lapsed sokkidest ja kilest kimalast meisterdada. Lapsed olid vaimustuses. Õpetajad samuti. Looduse teemal said targemaks Varbla ja Virtsu kooli nooremad lapsed.

Fotod: Urmas Lauri.

Matsalu filmifestival 008 Matsalu filmifestival 019 Matsalu filmifestival 025 Matsalu filmifestival 027 Matsalu filmifestival 030 Matsalu filmifestival 031 Matsalu filmifestival 048 Matsalu filmifestival 051 Matsalu filmifestival 055 Matsalu filmifestival 065 Matsalu filmifestival 070 Matsalu filmifestival 077 Matsalu filmifestival 085 Matsalu filmifestival 105 Matsalu filmifestival 107

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments