Politsei: Haapsalus läks joomingu käigus kakluseks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PolitseilogoKehalised väärkohtlemised

13. septembril lõi 31-aastane mees Haapsalus Kuuse tänaval ühise alkoholitarvitamise käigus 49-aastast meest. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

14. septembril kella 15.50 paiku tõugati Lääne-Nigula vallas Nigula külas 67-aastast naist, kes kukkus. Võimalik tõukaja on politseile teada.

Vargused

Ajavahemikul 30. august kuni 13. september murti Lihula vallas Seira külas sisse talumajja ning varastati teler ja pudel brändit. Samas murti sisse abihoonesse ning varastati trimmer, mootorsaag, survepesur ja muruniiduk. Kahju on selgitamisel.

14. septembri hommikul avastati, et Lääne-Nigula vallas Taebla alevikus on Toominga tänaval sisse murtud garaažiboksidesse ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 14. septembrit varastati Lääne-Nigula vallas Taebla alevikus Lasteaia tänaval maja trepikoja juurest lukustamata jalgratas. Kahju on 100 eurot.

Ööl vastu 14. septembrit murti Lääne-Nigula vallas Taebla alevikus Lasteaia tänaval sisse keldrisse ning varastati lehepuhur, trimmer ja kanister nelja liitri kütusega.

Otsingu- ja päästetööd
13. septembril pukseerisid vabatahtlikud merepäästjad Põõsaspea neeme lähistel ankrus olnud mootoririkkega väikelaeva Dirhami sadamasse. Väikelaeva pardal viibis kolm isikut, kelle eludele ohtu ei olnud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
arvaja
9 aastat tagasi

noo, see pole küll mingi uudis

jah
9 aastat tagasi
Reply to  arvaja

madalalaubalised ,ERIKOOLIDE vilistlased ja allilmaliidriteks ennast pidavad tegelased,jah nende konsentratsioon on läänemaal küll kõrge,kõik me ka teame miks,sest ega nad kaugele pole suutelised minema oma LÕPETATUD koolidest ja nii neid tekibki juurde…….

Kusti
9 aastat tagasi

Äi sest peksuandmisest oleks midagi välja tulnud kui natukenegi oleks seda viinuskit rohkem võetud.