Politsei: Martna vallas põrkasid sõiduautod kokku, ühe juht viidi haiglasse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Politseilogo13. septembril kella 08.34 ajal toimus liiklusõnnetusest Läänemaal Martna vallas Ehmja – Martna – Kurevere maantee 1. kilomeetril, kus sõiduauto Audi A4, mille juht on kindlakstegemisel, kaldus kurvis vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastuliikunud sõiduautoga Škoda Fabia, mida juhtis 66-aastane Jaan.

Kokkupõrge tagajärjel sõitis Škoda teelt välja kraavi ning Audi teelt välja puude vahele. Sõiduautos Audi viibinud 41-aastane Valev toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pontu
9 aastat tagasi

m.nn roolis, auto kraavis! Loodan, et tuleb ka selle mehe aeg karistatud saada….

Selgitamisel juht :)
9 aastat tagasi

juhti teavad kõik,ime et Politsei seda ei tea. Ja see juhike oli lakku täis.peale avariid lidus kui jänku minema. ja mitte esimest korda. mina tean selle mehe sõitusid vähemalt kahte. ja need olid kah lakku täis peaga tehtud.

Mnjah
9 aastat tagasi

Artikli pealkiri on vähe puitu… Minule teadaolevalt oli Valev kaasreisija, kes haiglas viibib. Ühtegi juhti sinna pole tometatud – veel.

to aga
9 aastat tagasi

Kaasreisija võis ka olla. Seda nad kindlaks teevadki kes roolis oli

aga
9 aastat tagasi

audi juht on kindlaks tegemisel ning järgmises lõigus öeldakse et seal viibis 41 aastane valev. kas see kes seda kirjutab on ise ka seda lugenud üldse?

Selgitamisel+juht+:)
9 aastat tagasi
Reply to  aga

kõrval istuja oli Valev( Vova)