Video: Haapsalu Krahviaias algas Laikmaa paviljoni ehitus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Eelmisel suvel tulid Haapsalu linnavolikogu volikogu esimees Jaanus Karilaid ja linna muinsuskaitse peaspetsialist Tõnis Padu välja mõttega, et Krahviaias võiks olla Ants Laikmaa mälestusele pühendatud paviljon.

Täna alustati kohas, kus paviljon püstitatakse, lammutustöödega.

Fotod ja video: Urmas Lauri

 

Laikmaa paviljon 021 (1024x683) Laikmaa paviljon 025 (1024x683) Laikmaa paviljon 030 (1024x683) Laikmaa paviljon 031 (1024x683)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Krahviaias kõrgub Laikmaa paviljon | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Laikmaa paviljoni ehitamist alustati mullu 8. septembril. […]

muidugi
9 aastat tagasi

muidugi,vot see on Haapsalule praegu kõige vajalikum ehitis.

ehitusel käinud
9 aastat tagasi
Reply to  muidugi

Sügis,sügis. Ehitusfirmadele on vaja tegevust ja kust seda ikka saab, kui mitte sõbramehe käest Maksumaksja raha eest. Pealekauba on vaja ju lähenevatel valimistel volikogu esimehel plusspunkte!

praegu
9 aastat tagasi

ongi õige aeg töödega alustada,sest suur turismihooaeg on läbi ja jõuab põhitööd enne talve tulekut ära teha.karilaid tundub asjalik mees olevat,igatahes kõigis tema juttudes ja ettepanekutes on tõsine iva sees.Tundub,et raudteeühenduse eest seisab Karilaid ka nagu lõvi ja võib-olla hakkab kunagi ikka Haapsalusse ka rong sõitma.Igatahes edu ja mulle küll tundub,et see on asjalik ettevõtmine,kes suurmehi meeles ei pea,see rahvas hääbub

p.
9 aastat tagasi

Ehitus on hea uudis

umbes seal oli
9 aastat tagasi

Pärast sõda üks roheline putka moodi ehitus, väga väike maja ja seal elas perekond.Isa, ema ja tütar. Ruumi oli nii vähe, et pann toiduga oli riidekapi otsas.Hiljem pere ehitas maja praegusele kuuse tänavale kui ei eksi

...
9 aastat tagasi

Nagu kilplased, hakkavad tööle enne külmade tulekut. Suvel võetakse hoogu. Kas tõesti seesugust tööd ei oleks võinud suveks valmis teha? Minu teada käis jutt paviljoni ehitusest juba aasta tagasi ja alles nüüd hakatakse ehitama.

Milleks
9 aastat tagasi

Suvi läbi ja nüüd, siis hakatakse suvepaviljoni ehitama. Raha jalaga segada või? Linn täitku enne päästeameti ettekirjutusi ja likvideerigu neid puudusi, mis aastaid täitmata.

tore ettevõtmine
9 aastat tagasi
Reply to  Milleks

loodetavasti tuleb uus suvi jälle. Septembris ei tohi kopaga kaevata, parem isume käed rüpes?

juhuslik lugeja
9 aastat tagasi

seda väiksed poisid vaataksid