Tööinspektsioon kutsub tasuta teabepäevadele lähetatud töötaja teemal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

TööinspektsioonTööinspektsioon viib igal aastal läbi kampaania "Tunne oma õigusi". 2014. aasta sügisel keskendub see lähetatud töötajate teemale, mille raames toimub septembris ja oktoobris 15 teabepäeva üle Eesti, teatas teatas Tööinspektsiooni Lääne inspektsiooni teabespetsialist Viivika Vilja.

Teabepäevade sihtgrupiks on töötajad ja tööandjad, kes puutuvad kokku välismaal töötamisega või ostavad sisse tööjõu teenust EL liikmesriikidest Eestisse. Teabepäevade eesmärk on välismaale tööle minemisega seotud õigusaktide rakendamise teadlikkuse tõstmine välismaale tööle minevate töötajate ja neid lähetavate tööandjate seas. Samas käsitletakse ka töötajate lähetamist Eestisse.

Teabepäevad toimuvad 23. septembril Paides, 25. septembril Raplas, 30. septembril Pärnus, 7. oktoobril Kuressaares, 15. oktoobril Haapsalus ja 21. oktoobril Kärdlas.

Tööinspektsiooni teabepäevi rahastab Euroopa Sotsiaalfond ning need on osalejatele tasuta. Teabepäevadel osalemiseks tuleb eelnevalt registreeruda Tööinspektsiooni kodulehe kaudu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments