Kutsehariduskeskuse õpetaja tuli aktusele hobusega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Haapsalu kutsehariduskeskuse arvutiõpetaja Kaido Kivioja üllatas esimesel septembril kooliperet, ilmudes kooli avaaktusele hobuse seljas.

Kivioja sõnul oli hobusega aktusele tulek üsna ekspromt mõte. „Ilmselgelt oli pilt selline, mida iga päev ei näe,” tunnistas Kivioja. „Aga tegelikult on need kolleegid, kes rattaga käivad, minust palju tublimad.”

„Hakkasime aktusega pihta ja siis märkasin, et seal ta seisis väga väärikana hobuse seljas,” rääkis Haapsalu kutsehariduskeskuse direktor Ingrid Danilov.

Direktori sõnul oli rahvas avanenud pildist üsna elevil. „Tore ikka, teistmoodi. See näitab, kui huvitavad õpetajad meil koolis on,” lisas Danilov.

Hobune on Kaido Kivioja isiklik. „Ta on nooremapoolne hobune, aga seni olnud üsna kõva närvikavaga,” rääkis Kivioja. Ta lisas, et sellepärast polnud ka hirmu, et hobune rahvahulgast ära kohkuks.

Põhikohaga Lääne maavalitsuses IT-spetsialistina töötav Kivioja ütles, et maavalitsuses tööl ta ratsa veel käinud pole. „Iga päev seda kindlasti teha ei saaks, sest see eeldaks juba toidu kaasa võtmist ja muud,” rääkis Kivioja.

Fotod: Haapsalu kutsehariduskeskus

ratsu ratsu2 ratsu3 ratsu4

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Eve La
9 aastat tagasi

Hobuseparklat on kooli juurde vaja…