Galerii: Koolialguspidu Haapsalu kultuurikeskuses

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 36

Täna keskpäeval tervitas Haapsalu kultuurikeskuses kooliõpilasi linnapea Urmas Sukles ning kirjutati alla koolirahu leping. Koolialguse kontserdi andis Karl-Erik Taukar.

„Kuna viimasel ajal on rahu ja sõja teema väga aktuaalne, siis kirjutame täna alla koolirahu lepingule,“ ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Soovides, et algaval õppeaastal valitseks koolides töine ja sõbralik meeleolu ning et õpetajate ja õpilaste koostöö tugineks teineteisemõistmisele, usaldamisele, sellepärast leppisid õpilased ja õpetajad kokku koolirahus.

„Mäletame, kuulame ja tunnustame üksteist. Oleme sallivad, hoiame kokku ja aitame üksteist. Hoidume vägivallast ja meelemürkidest. Kool peab olema turvaline ja mõnus paik. Teeme koostööd ja osasleme aktiivselt koolielus. Armastame õppimist ja armastame õpetamist,“ on kirjas koolirahu leppes.

Koolirahu lepingule kirjutasid alla linnapea Urmas Sukles ja Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane Raido Valgenberg.

Fotod: Urmas Lauri

Koolialguspidu 001 Koolialguspidu 008 Koolialguspidu 009 Koolialguspidu 011 Koolialguspidu 015 Koolialguspidu 022 Koolialguspidu 023 Koolialguspidu 039 Koolialguspidu 046 Koolialguspidu 050 Koolialguspidu 057 Koolialguspidu 068 Koolialguspidu 072 Koolialguspidu 076 Koolialguspidu 082 Koolialguspidu 099 Koolialguspidu 106 Koolialguspidu 132 Koolialguspidu 144 Koolialguspidu 147 Koolialguspidu 166 Koolialguspidu 177 Koolialguspidu 183 Koolialguspidu 188 Koolialguspidu 218 Koolialguspidu 259 Koolialguspidu 288 Koolialguspidu 292 Koolialguspidu 301 Koolialguspidu 314 Koolialguspidu 328 Koolialguspidu 341 Koolialguspidu 344 Koolialguspidu 352 Koolialguspidu 370 Koolialguspidu 373

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
junn
9 aastat tagasi

see on ikka paha, kui inimene on kirjaoskaja.

irv
9 aastat tagasi

huvitav kas sukles seekorda tantsis ja laulis ka. – Ei ta suutis enda pool lehekülge teksti maha veerida tal oli kiire ta pidi minema koera ujutama.

viie rikkam hulka
9 aastat tagasi

Tunne oli nagu mõnel partei aastpäevariitusel ning võimusümboolikat. Domineeris allumisvajadusele rõhutav parteikomitee stiil ja ega ustav parteilane ei suudagi muud välja mõelda. Viltor Kingisepa pareljeef oli lavalt puudu aga taukar täitis selle ära. Isakesed pidasid käikakõnesid. Loodi kunstlik peomeeleolu, see võtab pinged maha ja vastuvõtlikkus sõnumile kasvab. Kuna lapsed eriti poliitilist vahtu kuulata ei jaksa siis tuleb kiirelt üle minna meelelahutusfaasi. Kutsuda lavale mõni lapseohtu artist et võõristust ei tekkiks. Kõik ikka selleks et nendele luua käitumisstereotüübid milleni püüelda ja et muusikakoolid õppureid täis oleksid. Esimest korda hakkas selliseid riitusi korraldama Natsi Saksamaal hiljem on need skeemid raiutud igasse massimanipulatsiooni… Loe rohkem »

mnjah
9 aastat tagasi

Mis see haridusjuht Täht seal peol tegi, sai tasuta kontserti…muidugi,talle ju tasuta asjad meeldivad, süüa ka niisama ei pakutud?