Haapsalu sai uued sildid

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

silt haapsalu

Võrdlus: Haapsalu sildid enne ja nüüd. Foto: Haapsalu linnavalitsus.

Haapsalu linnavalitsus vahetas Haapsalu 735. aastapäeva eel välja linnapiiri tähistavad sildid.

Uued sildid on kõigi kolme Haapsalu peasissesõidu juures. Iga silt on kaheosaline. Ülemisel osal on kirjas "Haapsalu 1279" ning alumisel "Laste- ja noortesõbralik linn". 

Haapsalu linnavalitsuse avalike suhete spetsialisti Tõnu Parbuse sõnul oli siltide vahetamise põhjuseks vanade siltide kehv seisukord.

"Kokku läksid sildid maksma natuke üle 300 euro," ütles Parbus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kusti
9 aastat tagasi

Haapsalu on tõesti laste- noortesõbralik linn. Aga pensionärid on vist küllaltki unustad kontingent.

liikleja
9 aastat tagasi

Lääne Elul loomekriis? See pole nüüd küll uudis, millega lehepinda katta, pleekinud viitasid ikka uuendatakse.

seltsimehed
9 aastat tagasi

jätame midagi teha ka järgmiseks viisaastakuks

Linlane.
9 aastat tagasi

Lõpetage see vingumine! Pole Haapsalus midagi nii hullu! Linn on viimaste aastatega õide puhkenud ja kõike ikka järk-järgult!

Mnjah:)
9 aastat tagasi

Laste- ja noortesõbralik linn – lasteaiakohtadele on järjekord ja lasteaedade remontimine on lolluste saaga…. Noortele on õigem koht juua ja laaberdada kesklinnas öistel tundidel, sest vaba aja veetmiseks huviringides ja trennideks raha ei ole vaja anda palju…Linnavalitsuse aselinnapead on kui osakonnajuhi osakonnajuhid (loe ühe aselinnapea palgafond – kõikide laste 1 aasta ranitsatoetus, teise oma annab aasta huviringirahad). Ei näe mina küll kuskilt seda, et Haapsalu prioriteet oleksid lapsed ja noored, pigem oleks ikka õige, et koht kus on hea surra, eriti talvel, sest siis on täielik vaikeelu. Iroonia küll, eriti sildipõhiselt, aga kuidagi faktipõhine.

midagi ei tohiks teha
9 aastat tagasi
Reply to  Mnjah:)

in-in-in-in, kui kole ja halb on siin! Mujal on elu nagu lill!

Mnjah:)
9 aastat tagasi

Irooniat tuleb mõista ullike:) Mõte on selles, et väga väikeste vahenditega ning kiirete otsustega saaks sildil toodud slogani teha kordades usutavamaks. Ei ole vaja piimajõgesid ega pudrumägesid, vaid sutsu hallollust ja mõistlike tegusid.

õie
9 aastat tagasi
Reply to  Mnjah:)

Silti tuleks jah sutsu muuta.
Mina usun linna õitsengusse. On ju Haapsalut kutsutud Põhjamaa Veneetsiaks kui ma ei eksi.
Varsti on linn autotuledest valge – kõik seisavad nõustamisjärjekorras, number käerandmele kirjutatuna, oodates Katja Sambuka juurde vastuvõtule, nagu tegelaskujud filmis “keskea rõõmud”. Elu on lill!