Lihula jalgpalliväljaku muru rohetab

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Lihula jalgpalliharjutusväljaku põuast kahjustatud muru taastub.

„Ilm on jahenenud, vihma sadas ja väljak on roheline,” sõnas Lihula vallavanem Varje Ojala-Toos.

Ojala-Toos käis jalgpalliharjutusväljakut vaatamas ja ütles, et ka kõige kõrbenumais kohtades on alt näha rohelist tärkamas. Ojala-Toos lisas, et muru on õhutatud ja sügisene väetis tellitud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nuh
9 aastat tagasi

Siis kõik korras ju .Järgmine kord kui siuke asi hakkab juhtuma võiks ju seda ennetada ja mingi vee süsteemi välja mõelda..Muidu peab treener jälle nuttes halama ,et väljak kõrbend.Ja nutma hakkab ta alles siis kui väljaks täiesti kõrbend.

sappi
9 aastat tagasi

pritsivad inimesed võiksid seda oma nime all teha.

mitte ei mõista
9 aastat tagasi

Kas vallavõim on nagu mingi India “püha lehm”, keda puutuda ei tohi. Paraku unustate ära, kelle leiba te sööte! Mõnele on küll pikemat aega juba piss pähe löönud!

esimene maamees
9 aastat tagasi

Meie kliimavöötmes on jalgpalli arendamine suhteliselt ülejõu (loe mõttetu) käiv ettevõtmine. Ehitage Lihulasse parem korralik võimla!

maamees
9 aastat tagasi

Olen seda väljakut mitte ainult vaadanud vaid ka ehitusel osalenud. Seepärast tean mida seal valesti tehti.Ainult üks näide-drenaaz tehti kunstmuru jaoks, targad otsustasid muru kasuks. Kui see ei ole lollus siis….

maamees
9 aastat tagasi

Nagu näha on kõige suuremad asjatundjad vallavanemad. Proua vaatas väljaku üle ja asi kombes. No millal küsitakse-kuulatakse spetside arvamust ?!

linnaproua
9 aastat tagasi
Reply to  maamees

Aga mine vaata ise ka üle ja avalda oma arvamus, kes keelab ometi?

teine maamees
9 aastat tagasi
Reply to  maamees

No ja mis siis tegema peab, aastaajad vahelduvad, sügisel – kevadel on liiga niiske, suvel liiga kuiv, talvel liiga külm, mis sa ilgud siin vallavõimu kallal? Mine ja vahi oma spetsialistidega, peale näpuviibutuse sellest nagunii midagi muud ei tule ja ei peagi tulema, asi lihtsalt ühe pahatahtliku vanamuti väljaimetud teema, millele kõik teised nagu eided järgi jooksid.