Algas Jaama ristmiku ehitushange

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Haapsalu linnavalitsus kuulutas läinud nädalal välja riigihanke Tallinna maantee – Jaama tänava ristmiku renoveerimiseks.

Linnavalitsus eeldab, et pakkumused jäävad 470 000 euro piiresse. „Sellega peaks välja tulema,” ütles aselinnapea Peeter Vikman projekteerija arvutustele tuginedes. Pakkumused tuleb esitada 5. septembriks. Linnavalitsus loodab ehitust alustada septembri lõpus. Töö kestab kolm kuud.

Ehitus tähendab liikluse põhjalikku ümberkorraldust, sest ristmik suletakse liiklusele. Haapsalu linn sai ristmiku projekteerimiseks ja rekonstrueerimiseks 505 750 eurot toetust, linn lisas sellele 90 000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mida
9 aastat tagasi

Kas te tahate öelda, et projekteerimine läks maksma 125 tuh eurot?

gr
9 aastat tagasi

Teeme ringristmiku tagasi. Paneme selle ilusa ümmarguse peegli ka kalmistu nurga juurde tagasi.Ehitage seegi maja ka teenindusmaja ette tagasi. Ja foorid kaotage ka ära. Siis on jälle nii, nagu minu lapsepõlves 70.-80.-ndatel. Ja saab jälle “Töörahva Lipus” üle kahe lehekülje skeeme avaldada…

Linlane.
9 aastat tagasi
Reply to  gr

Tuttav pilt! Lootsin juba, et ei tulegi seda ümberehitust, eksisin kahjuks!

Haadi haa
9 aastat tagasi

Pidi ju ringristmik tulema?Selleks 3 kuud??

Sass
9 aastat tagasi

Nii, et siis talvel ehitame jälle teed:)