Robin Särg võitis põneva duelliga Põltsamaal esikoha

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

esimene_Robin_Särg_Teine_Siim_Leedmaa_kolmas_KarlKenneth_Neuhaus (1024x768)

Robin Särg (keskel), Siim Leedmaa (vasakul) ja Karl-Kenneth Neuhaus (paremal). Foto: Olga Keikova.

Möödunud nädalvahetusel toimus järjekordne Eesti meistrivõistluste etapp kardispordis. Sel korral sõideti üle pika aja jälle Põltsamaa kardirajal.

Võistlustel osales kogu Eesti paremik ja Gear Racing meeskond sai näidata oma võimekust olla tipus pea igas osaletud võistlusklassis.

Mini 60 klassi stardis oli kaks Gear Racing võistlejat, kellel mõlemal  õnnestus pingelise finaalsõidu tulemusena astuda poodiumile ja mitte ainult – Robin Särg võitis pingelise duelli kaasvõistlejaga, mille tasuks poodiumi kõrgeim, esimene koht.

Karl-Kenneth Neuhaus, kes jõudis esikoha pärast võitlejatele finaalsõidu lõpuks üsna lähedale, saavutas võimsa tõusuga stardirivi keskosast kolmanda koha. Kokkuvõttes hoiab enne viimast, Tabasalu etappi Robin teist kohta ja Karl-Kenneth kuuendat. Robini vahe esikohal oleva Aleksander Vilajeviga on kahanenud üheksale punktile.

Kõige nooremas ehk Cadet klassis tegi oma debüütvõistluse sel aastal alles kuueaastaseks saanud Ayrton Klooren, kellel õnnestus kohe saavutada esikoht ja võita elu esimene karikas.

Klassis Micro 60 saavutas Martin Juga õnnestunud stardiga väga tubli kolmanda koha. Kahjuks jäid esimesed kaks kohta sel korral püüdmatusse kaugusesse. Neljandana lõpetas Jaan Järveveer, viies oli Jaanile kõva lahingut pakkunud Christofer Lepaste, kaheksas Patrick Enok, kümnes Andreas Aulik ja kaheteistkümnes Kert Ahu. Kokkuvõttes on kolmandal kohal Lepaste, Järveveer neljas, Juga kuues, Aulik kaheksas, Enok üheteistkümnes ja Ahu kuueteistkümnes.

Rotax DD2 Master klassis, kus võistlejate minimaalseks vanuseks on 32 eluaastat, tegi oma selle aasta esimese võistluse Priit Ross. 22 ringilises finaalsõidus oli tema tulemuseks üheksas koht. Priidu võimaluse tõusta kõrgemale kohale rikkus ära treeningsõidus toimunud avarii, kus sai viga tema võistluskart.

Reimo Särg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments