Metsküla Ranna-Otto kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Lihula Vallavalitsus võttis 8.7.2014. a korraldusega nr 103 vastu Metskülas asuva 6,65 ha suuruse Ranna-Otto kinnistu (katastritunnus 41101:001:0249) detailplaneeringu. Ranna-Otto kinnistu asub Matsalu rahvuspargi piirangu- ja sihtkaitsevööndis Tuudi-Saastna riigimaantee ääres. Planeeritaval alal asuvad mittekasutatav veiselaut ning taluasemed ja hoonete vundamendid. 
   Planeeringu eesmärk on Ranna-Otto kinnistu jagamine, sealhulgas kuni kahe elamumaa sihtotstarbega maaüksuse moodustamine ning moodustatavate maaüksuste hoonestusala, ehitusõiguse, juurdepääsuteede, liiklus- ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha kindlaksmääramine.
Hoonestada kavatsetav maa-ala paikneb taluasemetel. Planeeringuga ei ole ette nähtud ehitust avamaastikule ega ei kavandata põllumajanduslike või muude tootmishoonete ehitamist.
   Metsküla Ranna-Otto detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 18. augustist 31. augustini 2014. a Lihula vallamajas Jaama 1, Lihula, Metsküla raamatukogus ning Lihula valla interneti koduleheküljel http://www.lihula.ee. Vastuväiteid ja ettepanekuid saab esitada kirjalikult avaliku väljapaneku lõpuni aadressil Lihula Vallavalitsus, Jaama 1, Lihula 90302 Läänemaa, või e-postiaadressil vallavalitsus@lihula.ee.

Lihula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments