Martin Juga oli Käina kardirajal neljas, Robin Särg kuues

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

kardisõitKardid Käina rajal. Foto: Eesti Kardiliit

Hiiumaal Käina kardirajal sõideti reedel rohkem kui 32 kraadises kuumuses Eesti kardispordi meistrivõistluste viies etapp. Võistlus oli lisaks sportlastele raske nii pealtvaatajatele kui rajakohtunikele, neist viimased vajasid pärast mitme tunnist päikese käes olemist ka meditsiinipersonali poolset turgutust, teatas Eesti kardiliit.

Käina rajal lehvisid nelja riigi lipud ning hoolimata ligi 52 kraadisest asfalditemperatuurist püstitati rajarekordeid mitmetes võistlusklassides.

Otsa tegi lahti Rotax Max, kus jätkas võidukalt Aavo Talvar (Talvar Racing), kes ka seekord kõik esikohad ja parimad ringiajad endale jättis.

Rotax Masters klassis oli taas võidukas Priit Sei (Talvar Racing), kes ka klassi uue rajarekordi 36.857 sekundit välja sõitis.

Rotax Junior klassis näitas väga head minekut Artur Ploom (Raha24 Motorsport), kes oli parim mõlemas võistlussõidus.

Mini 60 klassis domineerisid Käinas külalisvõistlejad. Nii eelfinaali kui finaali parim oli venelanna Ira Sidorkova (Gear Racing), kes on Eestis eelnevatelgi aastatel võistelnud. Reedeses eelfinaalis sõitis ta Mini 60 klassi Käina raja uueks rekordiks 41.420 sekundit. Parim eestlane oli finaalis alles viies, kelleks oli Paul Aron (AIX Racing Team). Kuues oli Robin Särg (Gear Racing).

Micro 60 klassis oli eelfinaali parim Karl-Markus Sei (TGT Racing). Neljas oli Martin Juga (Gear Racing).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments