Lääne Elu paberleht laupäeval, 26. juulil

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le 20140727* Läänemaad on tabanud kuumalaine. Ilmavaatleja Ilmar Öövel ennustab, et palavus kestab veel paar nädalat.

* Haapsalus töötanud Soome misjonär tapeti Afganistanis.

* Aidi Valliku arvamuslugu heidiklastest.

* Loe, milline on õlle hind Haapsalu kõrtsides.

* Kirjanik Tõnu Õnnepalu proovis Saueaugu teatritalus oma lavastajakätt.

* MMil hõbemedali võitnud Eesti vehklejate edu võtmeks on Tuksi mändide all peetav treeninglaager.

* Läänemaa piiril asuvast Maidla kalmest on saadud 10 000 arheoloogilist leidu, mis muudab selle Eesti kõige väärtuslikumaks muinaskalmeks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
22 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Gennadi
9 aastat tagasi

AJ ainult pime jäi kepist ilma.

Ehitusmees+Egon
9 aastat tagasi

tegin naisele veel ühe tite

Marttile 08.54
9 aastat tagasi

aita meenutada öölaulupidu,mis kaks päeva järjest oleks 9 hommikuni kestnud? Samuti aita meenutada mõnda laulu,mis oleks AJ-mil kõlanud?

Martti
9 aastat tagasi
Reply to  Marttile 08.54

Jään kuupäevad võlgu ja ei viitsi tagantjärgi otsida.Aga fakt on et ametlik osa sai läbi ja rahvas laulis edasi hommiku tundideni.Juriidiliselt võimalik Politseisse helistada aga võib tekkida olukord et sind võetakse hullu pähe ja pistetakse kinni.Mu enda tuttav naisterahvas kes iga aasta sellel jamil käinud ei joo üldse rääkimatta muust taolisest,talle lihtsalt meeldib selline muusika ja
tants.Paraku üritab üldsus sellise muusika pooldajaid kõiki narkariteks tembeldada mis väga kurb.Ei ole mõtet kahepalgelisi standardeid tekitada kõik on inimesed oma heade ja pahedega.Mitu abielurikkujat oli laulupeol!!! Teeme sellest ka probleemi nüüd kuidas kõlab.

maamees
9 aastat tagasi

Tulge maale elama ja vean kihla,et kaebate varsti linnud-loomad kohtusse häälitsemiste tekitamiste eest !

ohjah
9 aastat tagasi

Alati on kuskil keegi, kellel on kõigega häda – toimub midagi viriseme, ei toimu midagi viriseme ka … tahad aasta läbi vaikust ja rahu koli palun tsivilisatsioonist eemale – Eestis üksikuid inimtühje saari küll ja küll.

puhi edasi
9 aastat tagasi
Reply to  ohjah

Sellepärast meil siin riigis midagi paremuse poole ei muutugi,et liiga palju on selliseid,kellel on ükskõik ,piisab kui saab nina täis tõmmata ja elu läheb edasi, vahet pole kas roomates või püsti. Eestlaste film Malev selle jaoks hea näide. Joomarlus on eestlasi nii mõnegi edetabeli tippu viinud,ainult mitte viie rikkama sekka.

ohjah
9 aastat tagasi
Reply to  puhi edasi

Ilmselgelt just AJ ongi põhjus, miks sa oma eluga hakkama ei saa – võta lahti 90ndate pildialbum ja vaata, kui palju see elu tegelikult edasi on läinud.

Mujal maailmas nt Belgias, Hollandis toimuvad sellise muusika pead kümnetele vahest ka sadadele tuhandetele ja ei saaks öelda, et riigis elu seepärast seisma jääks.

irw ohjahile
9 aastat tagasi
Reply to  ohjah

sinu naaber oleks vist jumalast lahe olla, võib vabalt hommikust õhtuni pidu panna ja ukse pika nirena üle lasta!

ohjah
9 aastat tagasi
Reply to  irw ohjahile

Ei näe kuidagi seost …

irw
9 aastat tagasi

FBst saab lahedaid lugusid peojärgsetest ämblikmeestest lugeda, kes ronis mööda seina,kes mööda katuseid, kes põgenes iseenda ning kes ei saanud arugi,kelle eest. Mõni suutis isegi nii tark olla,et iseendale politsei välja kutsus. Eks selle eest on ikka hoolt kantud,et rahvas vähemalt tsirkust ja kloune saaks kui midagi muud pakkuda ei ole.

lambiain
9 aastat tagasi
Reply to  irw

Eesti keel veidi probleemne, ainsused ja mitmused sassi läinud?

lambiain
9 aastat tagasi

Selle ürituse korraldajad mingil määral hoolivad inimestest, sest üritus toimub linnast väljas. Sama ei saa kahjuks öelda vanarauahuviliste festari, bluusi jms kohta mis toovad lärmi ja räuskavate alkohoolikute hordid otse linna südamesse.

massiline joomarlus
9 aastat tagasi

rahvast tuleb millegagi uinutada, kui riik vajab sohu

Tom & maagilised trussikud
9 aastat tagasi

Mulle see lärm sobis. Ronisin veel kell 6 hommikul vanamoorile selga sest magada ei saanud ja tümps ajas vere keema.

Kätlin
9 aastat tagasi

Läksin kell 3 öösel juba koju AJ-lt, aga õnneks sain kella 9-ni kuulata head tantsumuusikat, ehkki elan Randsalu tankla lähedal. Hea pidu, täna õhtul tulete ka või?

kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  Kätlin

Arvestades sinu eelnevaid kommentaare,siis ega sinult midagi paremat ei oodanudki.

Martti
9 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Ei tohi inimesi diskrimineerida sellepärast et nende huvid on teistsugused võrreldes ´´kodanikuga´´.Iseenesest lahe üritus kuigi ma ise seal pole käinud ja see muusika ütleme nii et osad lood on head.Lõpetuseks see on ju suvi las möllavad varsti sügis ja pime talv küll siis kodanikud välja ennast magavad.

AJ
9 aastat tagasi
Reply to  Martti

kui ürituse peaks lõppema kell 05 hommikul,siis miski ei õigusta seda,et see 4h üle läheb? Seega 5.01 on õigus politseisse helistada ja lasta korrarikkumine kirja panna,millega omakorda võib korraldajale vastutusele võtta. Kui kodanikel on aega end talvel välja magada,siis milleks üldse suveajal öörahu kellaaega välja pakkuda? Ja kas tõesti narkarite pärast peavad läheduses elavad pered lastega öö otsa üleval istuma? Seda,mida lastega öösel üleval istumine tähendab,mõistavad vist tõesti ainult need,kes sellega ise kursis on. Jõudu tänase öö üleelamiseks!

Martti
9 aastat tagasi
Reply to  AJ

Lihtsalt küsin.Mida pidid tegema need inimesed kes elavad Tln.lauluväljaku kõrval ja öö laulupeod üle aja läksid.