Haapsalu on taas rongilinn, Peetrike alustas linnatiirudega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 31

Rong alustab sõitu raudteejaama eest ja teeb poole tunni jooksul ringi vanalinnas: Kalda-Lahe-Holmi kallas-Kaluri-Sadama-Ehte-Lossiplats-Karja-Posti-Jaama tänav.

Reisija saab pilgu heita Vasikaholmi supelrannale, Väike viigi kaldapealsele, Westmeri sadamale, ajaloolistele ja kaasaegsetele sanatooriumihoonetele, vanalinna südamele koos Rootsituruga. Piki peatänavat jõutakse tagasi raudteejaama, kus saab soodushinnaga külastada Eesti Raudteemuuseumi.

Rong väljub ajavahelimul kl 11.00-18.30 igal täistunnil pikemale ning pooltunnil lühemale ringile.

Pilet maksab 2 eurot, vahepeatus vanalinnas, A ja O kaupluse ees.

Fotod: Arvo Tarmula

Peetrike (1) Peetrike (2) Peetrike (3) Peetrike (4) Peetrike (5) Peetrike (6) Peetrike (7) Peetrike (8) Peetrike (9) Peetrike (10) Peetrike (11) Peetrike (12) Peetrike (13) Peetrike (14) Peetrike (15) Peetrike (16) Peetrike (17) Peetrike (18) Peetrike (19) Peetrike (20) Peetrike (21) Peetrike (22) Peetrike (23) Peetrike (24) Peetrike (25) Peetrike (26) Peetrike (27) Peetrike (28) Peetrike (29) Peetrike (30) Peetrike (31)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
an
9 aastat tagasi

Igati tore ettevõtmine,vahva oli näha rongi sõitmas,rahvast täis,kõigil suud naerul,lehvitasid,tänud organiseerijatele

irw
9 aastat tagasi
Reply to  an

mulle ka meeldib vaadata,kui mõnusate nägudega lv koorekiht oma lõhkiseid eelarveid vaatab. Hea,mis Suklesel juukseid pole,muidu vaevatud mees kitkuks neid igal tööpäeval.

head sõitu
9 aastat tagasi

põhirõhk pannakse kesta ehtimisele,samal ajal seest mädaneb ja põhjalikult!

pealinnast
9 aastat tagasi

Super !
Olen rongifänn ja eluaeg raudtee depoo kõrval elanud.
Väga tahaks kogeda ent ei saa aru mis ajani sõidab. Sügisel ka või ainult suvel.

Maakas
9 aastat tagasi

Memm maalt käis ka eila sõitmas. Teise memmega. No mis sa kostad. Nii äste meeldis, et lustisime rohkem veel kui nood pisikesed poisid ja tidikid, kes oma emmede ja issidega kupeedes istusivad. Oi, kui tore oli. Mine ikka sina ka sõidule ja võta miski pereliige või naambritoi kaasa. Äi ole kallis ega midagist. Jöuab selle vähekese maksta küll ja jääb veel pappi järelegi. Jäätise või limspu jaoks. Tore tegu me Aapsalus.

andke minna
9 aastat tagasi

Tore ju! Iga asjaga on nii, et kui tarbijaid leidub, ongi vajalik. Aeg näitab, kas sõitjaid jagub.Seniks edu!

suvel+tööle+simulaskiga
9 aastat tagasi

Gen mine magama ja ära tüüta teisi. Koju magama mitte kaubamaja ette…

Gen.
9 aastat tagasi

Väga kena algatus! Aga esimene kommija on seemneid söönud,nagu ütles omal ajal Ansip…

m
9 aastat tagasi

Jällega nõus.Lõputu irisemine:ei meeldi paat,ei rong, ei Sukles,ei riik ja kui rohelised mehikesed äkki kohal on,siis on need irisejad esimesed,kes punalipu jälle vardasse tõmbavad.

mm
9 aastat tagasi
Reply to  m

Nõus!

mmm
9 aastat tagasi
Reply to  mm

Ei selgu sellest milline on suurem ring ja milline väiksem ning miks piletihind on ühesugune?

udu
9 aastat tagasi
Reply to  m

Vata nende roheliste mehikestega on nii et need pole siia maani võimult mitte kuhugi ära läinudki ja kui sa hästi järgi uurid siis selle trikoloori kõrval lehvib see punane lipp ikka edasi mida sa siin nii väga kirud. Tsensuur kestab samuti edasi. Näe nende teemade eest mida teha vaja ei ole peab seni ajani kommunistliku töö kangelase anumärgi rinda saama. Sada meetrit kivi aeda peab ka veel linnavalituse ette tegema.

lalala
9 aastat tagasi

muidu vahva rongike aga vanalinnas kus liiklus ulmeline tänu hooletutele jalgratturitele ja piirangutele on nüüd takistuseks mingi rong ka veel, natuke jama..

Jälle
9 aastat tagasi

Appi kui rõve on koguaeg mingeid vinguvaid kommentaare lugeda. Kas eelpool kirjutajal oli midagi öelda ka või tahtis lihtsalt vinguda vingumise pärast. Ole hea säästa inimesi ja õpi ise ka elu nautima :). Või siis võta kaagutamise asemel ise midagi ette ja ära kõiges koguaeg teisi süüdista.

Sorri, lihtsalt oli see vaja endast välja saada 🙂